Digitalno potpiši Student servis e-ugovor

  • identifikaciju digitalnom Iksicom u studentskom restoranu (Iksica na mobitelu)
  • digitalno potpisivanje e-Ugovora Student servisa putem Certilie (uz mogućnost elektroničkog potpisivanja Fininim certifikatom uvedenu prije 2 godine)

Kako bi studenti mogli digitalno potpisivati svoje e-Ugovore Student servisa i koristiti svoju digitalnu Iksicu u Studentskom restoranu, pozivamo ih da iskoriste priliku i idući tjedan od 18. do 22. ožujka, od 9 do 13 sati aktiviraju svoju e-Osobnu i aplikaciju Certilia mobileID na AKD mobilnom kiosku u varaždinskom Student servisu.

Za postupak aktivacije potrebna je važeća osobna iskaznica s čipom, mobitel za aktivaciju mobilne aplikacije Certilia te PIN omotnica (s registracijskim podacima koje je izdala policijska uprava).

Ukoliko studenti nemaju nešto od navedenog neka se svakako jave u Student servis ovaj tjedan jer će uz AKD kiosk biti i službenica PU varaždinske koja će im pomoći.

Osobe s aktiviranom e-Osobnom iskaznicom i aplikacijom Certilia mobileID (Android / iOS) imaju mogućnost digitalnog potpisivanja dokumenata bez čitača i kartica i s najvišom razinom sigurnosti. Napominjemo da za korištenje digitalne Iksice nije potrebna osobna iskaznica zadnje generacije, ali je nužna za digitalno potpisivanje e-Ugovora.

Povratak
SCVZ Menu