Domovi

Dom A (stariji dom) smješten je u lijepoj klasicističkoj građevini, a dvokrevetne, jednokrevetne i trokrevetne sobe kvalitetno su uređene i opremljene (wc/kupaonica, interenet, hladnjak u svakoj sobi). Dom A ima i opremljene studentske čajne kuhinje, učionice, dvoranu za sastanke i svima omiljenu malu dvoranu sa spravama za vježbanje.

Dom B (noviji dom) otvoren je 2017. godine. Uz suvremeni arhitektonski dizajn i zeleni energetski koncept koji podrazumijeva riješenja grijanja i hlađenja pomoću sustava dizalica topline voda-voda, solarnu elektranu, korištenje kišnice kao sanitarne vode, odgovorno ponašanje prema okolišu kroz razvrstavanje otpada i odlaganje u podzemne spremnike, ovaj je dom jedinstven po niskoenergetskoj potrošnji i ponosni nositelj energetskog certifikata A+. Dom B u dvokrevetnim, trokrevetnim i jednokrevetnim sobama nudi komforan smještaj za studente i profesore. Sve sobe opremljene su klima uređajima za grijanje i hlađenje, hladnjacima, imaju odvojene prostorije wc-a i kupaonice, internetski priključak, a kao i u domu A, i ovdje su sobe prilagođene osobama s invaliditetom. Osim krasnih i modernih soba tu su i otvorene terase, zajedničke čajne kuhinje, dnevni boravci za opuštanje i druženje, te učionice. Dom B ima i podzemnu garažu s punjačima za električne automobile.

Studentski centar Varaždin posebno pazi na sigurnost svojih korisnika te tako recepcija radi 0-24 sata, ulaz je reguliran posebnim elektronskim karticama, postavljeni su uređaji za plinodetekciju te sustav video nadzora.

Na ovom linku možete virtualno razgledati prostor doma B i cijelog Centra.

Studenti stanari domova A i B dužni su se pridržavati Domskog reda. Prihvaćanje i pridržavanje odredbi Domskog reda, jedan je od preduvjeta za prijavu na natječaj te dobivanje sobe odnosno ostanak u domu.

Pravilnik o domskom redu

Pravilnik o domskom redu – počinje važiti od 1.9.2021.

Cijene smještaja

Mjesečne uplatne cijene studenata od 1. rujna 2018. godine u subvencioniranom smještaju u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin (za studente koji su ostvarili pravo na smještaj po natječaju)

Cijene smještaja u domu A
u jednokrevetnoj sobi 715,00 kn
u dvokrevetnoj sobi s krevetom na kat 545,00 kn
u dvokrevetnoj sobi s razdvojenim krevetima 600,00 kn
u trokrevetnoj sobi 495,00 kn
u dvokrevetnoj sobi – ako je smješten jedan student* 715,00 kn
u trokrevetnoj sobi – ako su smještena dva studenta* 600,00 kn
Cijene smještaja u domu B
u jednokrevetnoj sobi 815,00 kn
u dvokrevetnoj sobi 650,00 kn
u trokrevetnoj sobi 495,00 kn
u dvokrevetnoj sobi – ako je smješten jedan student* 815,00 kn
u trokrevetnoj sobi – ako su smještena dva studenta* 650,00 kn

* studenti koji su smješteni u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, a cimer ne useli ili tijekom boravka cimer prestane koristiti uslugu smještaja, mogu zatražiti da im se ne dodijeli novi cimer (uz uvjet da nema zainteresiranih za smještaj), te da potpišu izjavu o korištenju usluge smještaja i plaćaju cijenu označenu zvjezdicom, ovisno o vrsti sobe.

Cijene smještaja za studente koji su ostvarili pravo na smještaj putem natječaja: OVDJE

Cijene smještaja za studente koji nisu ostvarili pravo na smještaj putem natječaja ili nisu sudjelovali na natječaju: OVDJE

Cijene smještaja za profesore, asistente i novake: OVDJE

Prije priključivanja svog računala na mrežu SCV molimo obavezno pročitajte Pravilnik o korištenju mreže u domovima SCV Pravilnik (pdf) kao i Upute za spajanje na mrežu koje se nalaze Upute.

Studentski centar osigurava funkcionalan mrežni priključak te ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu na računalu ili podacima s korisničkih računala.

Prije prijave kvara provjerite ispravnost vašeg AAI korisničkog računa (na stranicama LDAP imenika vaše ustanove).

Probleme možete prijaviti na adresu helpdesk@scvz.hr (pošaljite oznaku vaše utičnice i opis problema) ili nas potražiti u našem uredu, radnim danom od 7-15 sati.

Prijavu kvara možete napraviti na Helpdesku SCVZ

Kompleks Studentskog centra Varaždin nudi razne sadržaje poput studentskog kluba, ambulante, samoposlužne praonice veša, te ostalih popratnih sadržaja važnh studentima kao što je fitness park na otvorenom, spremište bicikala, dvorana sa spravama za vježbanje…

Zanima vas više o studentskom životu u SC Varaždin? Pogledajte HUB.

SCVZ Menu
Promjena veličine fonta
Kontrast