Prijava poslodavci

Student servis posluje u skladu sa Zakonom o obavljanju studentskih poslova. Posredstvom Student servisa možete angažirati i redovite i izvanredne studente, a tijekom ljeta i maturante. Ukupna davanja poslodavca na neto iznos se uvećavaju za 18,00%.

Član Student servisa ne smije započeti s obavljanjem posla bez studentskog ugovora, a dospijeće računa vezano je za završetak obavljanja posla, a ne za datum računa te iznosi 15 dana od dana završetka posla.

U SUSTAV SERVISA KAO NOVI POSLODAVAC MOŽETE SE REGISTRIRATI NA DVA NAČINA

  1. POPUNJAVANJEM OBRASCA (samo za nove poslodavce)
    Želite li se prijaviti kao novi poslodavac i tako angažirati studente za povremene poslove, molimo da obavezno popunite Zahtjev za prijavu novog poslodavca te ispišete i ovjerenog dostavite mailom, poštom ili osobno u poslovnici.

2. PUTEM WEB SERVISA (za nove i postojeće poslodavce koji žele koristiti Web servis)

Web servis trenutno omogućava obavljanje registracije poslodavca i kreiranje narudžbe za posao. U izradi su nove funkcionalnosti. Nakon prijave u Web servis i popunjavanja on line obrasca isti je potrebno ovjeriti i poslati na varazdin@student-servis.hr.
PRIJAVA U WEB SERVIS

OBJAVITE SVOJ OGLAS U STUDENT SERVISU

Želite li objaviti svoj oglas na stranicama Student servisa, kojeg će tako moći vidjeti svi njegovi članovi, podsjećamo da morate biti prijavljen poslodavac. Tada molimo popunite Narudžbu za posao te ju ovjerenu dostavite mailom, poštom ili osobno u poslovnicu.

SCVZ Menu