Jelovnik 03.03.2021.
Ručak
Meni 1.
Bistra juha
Juneći odrezak
Njoki
Zelena salata
Voće
Meni 2.
Krem juha od gljiva
Tjestenina s mesom
Salata od kisele cikle
Voće
Vege meni
Krem juha od gljiva
Zapečena tjestenina sa sirom
Salata od kisele cikle
Voće
Ručak
1.
Bistra juha
Juneći gulaš
Tjestenina
Salata od kupusa
Voćni jogurt
2.
Juha od brokule
Pileći file sa žara
Cvjeteča s mrvicama
Zelena salata
Voćni jogurt
Vege
Juha od brokule
Tortellini sa sirom i umakom od dvije vrste sira
Salata od rajčica
Voćni jogurt
Ručak
1.
Juha od rajčice
Pohani file oslića
Kelj s krumpirom
Zelena salata
Kompot od višnji
2.
Bistra juha
Samoborski kotlet
Pirjana riža
Salata od kupusa
Kompot od višnji
Vege
Juha od rajčice
Pohana cvjetača
Kelj s krumpirom
Salata od crvenog kupusa
Kompot od višnji
Ručak
1.
Bistra juha
Pečena piletina
Krpice sa zeljem
Salata od kisele paprike
Puding
2.
Krem juha od brokule
Gulaš s vinom
Zelena salata
Puding
Vege
Krem juha od brokule
Pohani šampinjoni
Krpice sa zeljem
Salata od kupusa
Puding
Ručak
1.
Bistra juha
Pohana svinjetina
Miješano povrće s krumpirom
Zelena salata
Kolač
2.
Krem juha od šparoga
Pileći file sa žara
Rezanci s brokulom
Salata od kisele cikle
Kolač
Vege
Krem juha od šparoga
Odrezak od tikvica
Rezanci s brokulom
Salata od kupusa
Kolač
Radno vrijeme Studentskog restorana od 25.01.2021. je od 09 do 21 sat.
Na prozoru a la carte restorana studenti će od 8 do 20 sati (subota 09-16h, nedjelja 09-15h) moći naručiti i uzeti za van sva jela i napitke koji su u ponudi Studentskog restorana.
Studentski jelovnici biti će prilagođeni broju studenata koji će biti u Varaždinu. Molimo za razumijevanje u točnosti jelovnika obzirom na nepredvidive okolnosti vezane uz epidemiološke mjere.