Kultura i sport

maštaj, zaželi, napiši, ostvari

Studentski centar u Varaždinu daje potporu za studentske aktivnosti / projekte tijekom akademske godine, a sukladno članku 14. stavak 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova. Poziv za potpore je objavljen OVDJE.

San Ivanjske noći

Studentski centar u Varaždinu financira ulaznice za predstave HNK u Varaždinu za sve svoje članove / studente. Studenti mogu preuzeti svoje besplatne ulaznice na blagajni HNK u Varaždinu dan ranije ili barem sat vremena prije početka predstave. Ulaznice se ne odnose na glazbeno-scenske koprodukcije, komercijalne koncerte i vanjske programe koji se događaju u HNK u Varaždinu.

Rekreacija na Gradskim bazenima Varaždin

Za stanare studentskih domova SC u Varaždinu i ove akademske godine osigurana je besplatna rekreacija na Gradskim bazenima Varaždin bazeni-varazdin.hr Zainteresirani stanari-studenti mogu podići karticu za Gradski bazen na recepciji SCV i vraća ju kada više nije u mogućnosti koristiti uslugu.

Kartica vijedi za 10 dolazaka na Gradske bazene mjesečno i to: 2 sata bazena r.d. od 7 do 13 sati ili 1 sat bazena r.d. od 13 do 22 sata, a vikendom u vremenu od 8 do 22 sata.

Rekreacija na TTS-u www.tts-sport.hr

Za stanare studentskih domova SC u Varaždinu, rezervirani su tereni ponedjeljkom od 21:00 do 22:00 sata i četvrtkom od 22:00 do 23:00 sata.

SCVZ Menu