Rezultati pretraživanja za pojam:

Važno – rad posredstvom student servisa i limiti

Približava se kraj godine, molimo studente da obrate pozornost:– ukoliko student u 2023. godini ostvari primitak veći od 3.185,38 EUR (24.000,25 kn) ne može biti uzdržavani član i posljedično dolazi do obveze plaćanja značajno većeg poreza i prireza– ako student tijekom 2023. godine ostvari primitak veći od 9.556,18 EUR (72.001,04 kn), obveza je (na razliku […]

Pročitaj više

Studentski restoran na portalu srednja.hr

O našem zelenom kampusu i osvježenju prostora Studentskog restorana piše portal srednja.hr https://www.srednja.hr/srednja-zajednica/zeleno-osvjezenje-u-varazdinskom-studentskom-restoranu/

Pročitaj više

Osvježenje u menzi

Za početak nove akademske godine studente će dočekati zeleno osvježenje u Studentskom restoranu! Jedan veliki ADAM (Alocasia odora), tropska biljka veličanstveno velikih zelenih listova i zgodni zeleni mozaici na zidovima restorana vjerujemo da će razveseliti sve studente u Varaždinu.

Pročitaj više

Konačni rezultati natječaja za smještaj i subvencije 2023./2024.

Objavljeni su konačni rezultati za subvencionirano stanovanje u ak. godini 2023./2024. Rezultate pogledajte ovdje.

Pročitaj više

Špancirfest umjetnici u varaždinskom SC-u

Naši dragi gosti, umjetnici izvođači programa na festivalu Špancirfest, i ove godine svoju malu oazu za predah i odmor pronašli su u hostelu i restoranu SC u Varaždinu. Potrudili smo se osigurati im osvježenje od uzbudljivih događanja na gradskim ulicama i trgovima kako bi prikupili energiju za sljedeće druženje s mnogobrojnom Špancirfest publikom.

Pročitaj više

Ljetni posao na moru u rujnu!

Izvrsna ponuda ljetnih poslova na moru za brucoše i studente nastavlja se i u rujnu! Iskoristite priliku odličnih zarada i uvjeta rada u resortima i hotelima na Jadranu i javite se u Student servis Varaždin na telefon 042 312 900 ili mobitele 091 312 9001 i 091 312 9000 ili mailom na varazdin@student-servis.hr

Pročitaj više

PRIVREMENI REZULTATI NATJEČAJA

Na ovom linku možete pročitati informacije vezane uz privremene rezultate i vidjeti rang liste s privremenim rezultatima Natječaja za smještaj i subvencije u akademskoj godini 2023./24.

Pročitaj više

U19 Svjetsko rukometno prvenstvo

Varaždin, Rijeka, Koprivnica i Opatija gradovi su domaćini U19 Svjetskog rukometnog prvenstva. Ekipe mladih rukometaša iz Rwande, Maroka, Mađarske, Slovenije, Alžira, Portugala, Novog Zelanda i Hrvatske smješteni su u studentskom domu SC u Varaždinu dok je za njih posebno organizirana prehrana u sklopu studentskog restorana. Više o prvenstvu pročitajte na stranicama Hrvatskog rukometnog saveza.

Pročitaj više

Obavijest – Natječaj za smještaj i subvencije

Molimo sve brucoše i studente koji su se prijavili na Natječaj za smještaj i subvencije 2023/24. da ne brinu što na www.scvz.unizg.hr/prijava-aai trenutno nema njihove prijave. Prijave će biti vidljive s objavom privremenih rezultata Natječaja oko 10.8.2023.

Pročitaj više

SCVZ Menu