6. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

Na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu, u novoj balon dvorani, u srijedu 8.5.2024. održane su 6. Sportske igre studenata Sjeverozapadne Hrvatske.

Sportski program sastojao se od natjecanja u muškoj, ženskoj i mješovitoj kategoriji u šest različitih sportova – mali nogomet, odbojka, košarka 3×3, badminton, stolni tenis i pikado. I ove godine sudjelovali su studenti iz Križevaca, Bjelovara, Čakovca i Varaždina – Međimursko veleučilište u Čakovcu, Sveučilište u Zagrebu Učiteljski fakultet Čakovec, Veleučilište Bjelovar, Veleučilište u Križevcima i Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina.

Organizatori ovogodišnjih Igra bili su studenti 3. godine Menadžmenta turizma i sporta Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Studentski centar u Varaždinu svake godine financijski podupire sadržaje bitne za zdrav i kvalitetan studentski život mladih, pa je tako i ove godine financijski pomogao održavanje Sportskih igri studenata, a Studentski restoran već tradicionalno pripremio je roštilj za sve natjecatelje.

Otvorenju 6. sportskih igra studenata sjeverozapadne Hrvatske prisustvovali su dekan MEV-a doc.dr.sc. Igor Klopotan, prodekanica Blaženka Filipan-Žignić, župan Međimurske županije Matija Posavec i ravnatelj SC u Varaždinu Nenad Milijaš.

Povratak
SCVZ Menu