Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava „Sveučilišni kampus Varaždin, faza III – Studentski dom s pratećim sadržajima“

Dana 18.04.2016 godine s početkom u 14:00 sati u prostorijama Studentskog centra Varaždin održano je svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava “Sveučilišni kampus Varaždin, faza III – Studentski dom s pratećim sadržajima”. Projekt je financiran u okviru programa Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskoga smještaja za studente u nepovoljnom položaju u iznosu od 141.590.368,42 kuna.

Svečanost je započela prezentacijom projekta koju je održao prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu, ujedno i koordinator ovoga projekta.

Na svečanosti su uslijedili pozdravni govori visokih uzvanika: gradonačelnika Grada Varaždina Gorana Habuša, varaždinskoga župana Predraga Štromara, rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Predraga Šustara, ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislava Tolušića i prvoga potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske Tomislava Karamarka. Nakon toga uslijedilo je potpisivanje ugovora, te izjave za medije i zajedničko fotografiranje. Svečanosti potpisivanja nazočili su brojni uvaženi gosti te pretstavnici medija.

Podatke o projektu te prezentaciju donosimo u prilogu ovog teksta, galeriju slika možete vidjeti OVDJE.

MEDIJI PRENOSE VIJESTI S DOGAĐAJA:

  Više od 141 milijuna kuna za studentski dom…

  Potpisan ugovor o dodjeli 141,5 milijuna kuna za novi Studentski dom…

  Ugovor za izgradnju novog Studentskog doma u Varaždinu…

  Izgradnja studentskog doma u Varaždinu može početi…

  Potpisan ugovor o 141 milijunu bespovratnih kuna

  Potpisan ugovor o Varaždinskom kampusu

  Potpisan ugovor o bespovratnim sredstvima za izgradnju studentskog doma

   Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava…

   Dnevnik Varaždinske televizije od 18.travnja 2016. ( od 00:40 – 06:30 min)

  Dnevnik HRT od 18. travnja 2016. (od 27:50 – 30:23 min)

Povratak
SCVZ Menu