Studentski standard – statusi i prava studenata

Srce održava i razvija Informacijski sustav studentskih prava (ISSP) i Informacijski sustav akademskih kartica (ISAK) te pruža potporu korisnicima tih sustava. Krajem prošle godine u produkciju je pušteno nekoliko nadogradnji navedenih informacijskih sustava Srca te su jasnije istaknute i organizirane informacije korisnicima dvaju navedenih sustava. Studenti sada imaju uređen pregled podataka s proširenim informacijama i prikazima dodatnih odgovora vezanih uz ostvarivanje određenih prava, poput prava na obavljanje studentskih poslova.

Pozivamo studente da svoj status i prava iz studentskog standarda provjere na poveznici https://issp.srce.hr/ i da se u slučaju neispravno evidentiranih osobnih podataka i podataka vezanih uz studij i tijek studiranja obrate matičnom visokom učilištu.

Za sva ostala pitanja vezana uz ostvarivanje prava na potporu za pokriće troškova prehrane, prava na subvencionirano stanovanje, prava na obavljanje studentskih poslova i drugo, studenti se sa svojim oib-om mogu obratiti na adresu studentski-standard@mzo.hr.

Povratak
SCVZ Menu