Student servis – najbitnije

Student servis obavlja djelatnost posredovanja u zapošljavanju redovitih i izvanrednih studenata, a studenti svoj rad mogu uskladiti sa svojim fakultetskim obavezama. Kao član Student servisa SC Varaždin možeš obavljati poslove u cijeloj Hrvatskoj.

Učlanjenje traje 2 minute i besplatno je. Varaždin, Koprivnica, Križevci, Čakovec, Bjelovar – u svim ovim gradovima su podružnice gdje se možeš učlaniti u Student servis SC Varaždin. Odaberi gdje ti je bliže i brže. U Student servis dođite osobno i donesite:

Izjavu možete preuzeti te ju popuniti i potpisati. Više o učlanjenju maturanata i stranih državljana pogledajte u Postani član.

Prije učlanjenja provjerite imate li osnovno zdravstveno osiguranje, a u slučaju da ga nemate, svoj status osiguranja morate riješiti u područnoj ispostavi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) > www.hzzo.hr

Prijavite te se u Web servis sa svojim AAI korisničkim podacima. PRIJAVA

Pregledajte oglase poslodavaca i odaberite posao koji Vam najviše odgovara.

Kako bi preuzeli ugovor za određenog poslodavca na Web servisu, nakon prijave trebate znati: OIB poslodavca (poslodavac se mora jednokratno i besplatno prijaviti u bazu poslodavaca Prijava poslodavci), cijenu po satu (minimalna satnica od 1.1.2021. je 26,56 kn), vrstu posla koji će te raditi, mjesto rada (grad, selo, županija), razdoblje kada ćete raditi > razdoblje mora biti unutar jednog kalendarskog mjeseca; svaki mjesec novi ugovor.

Ugovor morate preuzeti u Web servisu ili osobno u Student servisu prije početka rada i ne smijete raditi bez ugovora. Potpisujete ga dva puta, prije početka i nakon završetka rada.

Na Web servisu možete pregledati status svojih ugovora i svoju ostvarenu zaradu. Obavezno se informirajte o iznosu neoporezivog primitka za studente, a više pročitajte u Servisne informacije.

Predočenjem potrebne dokumentacije i davanjem svojih osobnih podataka neophodnih za učlanjenje u Student servis, suglasni ste da ih SC Varaždin može koristiti za potrebe nadležnih institucija, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka RH.


Facebook stranice varaždinskog sjedišta Student servisa i njegovih podružnica.

SCVZ Menu
Promjena veličine fonta
Kontrast