Student servis – najbitnije

Student servis obavlja djelatnost posredovanja u zapošljavanju redovitih i izvanrednih studenata, a studenti svoj rad mogu uskladiti sa svojim fakultetskim obavezama. Kao član Student servisa SC Varaždin možeš obavljati poslove u cijeloj Hrvatskoj.

Učlanjenje traje 2 minute i besplatno je. Varaždin, Koprivnica, Križevci, Čakovec, Bjelovar – u svim ovim gradovima su podružnice gdje se možeš učlaniti u Student servis SC Varaždin. Odaberi gdje ti je bliže i brže. U Student servis dođite osobno i donesite:

Izjavu možete preuzeti te ju popuniti i potpisati. Više o učlanjenju maturanata i stranih državljana pogledajte u Postani član.

Prije učlanjenja provjerite imate li osnovno zdravstveno osiguranje, a u slučaju da ga nemate, svoj status osiguranja morate riješiti u područnoj ispostavi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) > www.hzzo.hr

Prijavite te se u Web servis sa svojim AAI korisničkim podacima. PRIJAVA

Pregledajte oglase poslodavaca i odaberite posao koji Vam najviše odgovara.

Kako bi preuzeli ugovor za određenog poslodavca na Web servisu, nakon prijave trebate znati: OIB poslodavca (poslodavac se mora jednokratno i besplatno prijaviti u bazu poslodavaca Prijava poslodavci), cijenu po satu (minimalna satnica od 1.1.2022. je 3,89 Eura odnosno 29,30 Kuna), vrstu posla koji će te raditi, mjesto rada (grad, selo, županija), razdoblje kada ćete raditi > razdoblje mora biti unutar jednog kalendarskog mjeseca; svaki mjesec novi ugovor.

Ugovor morate preuzeti u Web servisu ili osobno u Student servisu prije početka rada i ne smijete raditi bez ugovora. Potpisujete ga dva puta, prije početka i nakon završetka rada.

Na Web servisu možete pregledati status svojih ugovora i svoju ostvarenu zaradu. Obavezno se informirajte o iznosu neoporezivog primitka za studente, a više pročitajte u Servisne informacije.

Za sve koji nemaju mogućnost potpisa e-Ugovora svojim e-Potpisom, mogućnosti podizanja i potpisivanja Ugovora su sljedeće:


Predočenjem potrebne dokumentacije i davanjem svojih osobnih podataka neophodnih za učlanjenje u Student servis, suglasni ste da ih SC Varaždin može koristiti za potrebe nadležnih institucija, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka RH.

Facebook ikona

Facebook stranice varaždinskog sjedišta Student servisa i njegovih podružnica.

SCVZ Menu