Student servis – najbitnije

Student servis obavlja djelatnost posredovanja u zapošljavanju redovitih i izvanrednih studenata, a studenti svoj rad mogu uskladiti sa svojim fakultetskim obavezama. Kao član Student servisa SC u Varaždinu možeš obavljati poslove u cijeloj Hrvatskoj.

Učlanjenje traje 2 minute i besplatno je. Varaždin, Koprivnica, Križevci, Čakovec, Bjelovar – u svim ovim gradovima su podružnice gdje se možeš učlaniti u Student servis SC u Varaždinu. Odaberi gdje ti je bliže i brže. U Student servis dođite osobno i donesite:

Više o učlanjenju maturanata i stranih državljana pogledajte u Postani član.

MATURANTI UMJESTO X-ice trebaju donijeti valjani službeni dokument kojim se dokazuje završetak srednjoškolskog obrazovanja u 2023. godini (preslika svjedodžbe završnog razreda srednje škole ili maturalne svjedodžbe) i isprintana prijava ispita državne mature s portala: Postani student

Prije učlanjenja provjerite imate li osnovno zdravstveno osiguranje, a u slučaju da ga nemate, svoj status osiguranja morate riješiti u područnoj ispostavi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) > www.hzzo.hr

Prijavite te se u Web servis sa svojim AAI korisničkim podacima PRIJAVA

Pregledajte oglase poslodavaca i odaberite posao koji Vam najviše odgovara.

Kako bi preuzeli ugovor za određenog poslodavca na Web servisu, nakon prijave trebate znati: OIB poslodavca (poslodavac se mora jednokratno i besplatno prijaviti u bazu poslodavaca Prijava poslodavci), cijenu po satu (minimalna satnica od 1.1.2023. iznosi 4,38 Eura /33,00 kune/, vrstu posla koji će te raditi, mjesto rada (grad, selo, županija), razdoblje kada ćete raditi > razdoblje mora biti unutar jednog kalendarskog mjeseca > svaki mjesec novi ugovor.

Ugovor morate preuzeti u Web servisu ili osobno u Student servisu prije početka rada i ne smijete raditi bez ugovora. Potpisujete ga dva puta, prije početka i nakon završetka rada.

Na Web servisu možete pregledati status svojih ugovora i svoju ostvarenu zaradu. Obavezno se informirajte o iznosu neoporezivog primitka za studente, a više pročitajte u Servisne informacije.

Za sve koji nemaju mogućnost potpisa e-Ugovora svojim e-Potpisom, mogućnosti podizanja i potpisivanja Ugovora su sljedeće:


Predočenjem potrebne dokumentacije i davanjem svojih osobnih podataka neophodnih za učlanjenje u Student servis, suglasni ste da ih SC u Varaždinu može koristiti za potrebe nadležnih institucija, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka RH.

Facebook ikona

Facebook stranice varaždinskog sjedišta Student servisa i njegovih podružnica.

SCVZ Menu