Student servis – najbitnije

Student servis obavlja djelatnost posredovanja u zapošljavanju redovitih i izvanrednih studenata, a studenti svoj rad mogu uskladiti sa svojim fakultetskim obavezama. Kao član Student servisa SC u Varaždinu možeš obavljati poslove u cijeloj Hrvatskoj.

Učlanjenje Varaždin, Koprivnica, Križevci, Čakovec, Bjelovar – u svim ovim gradovima su podružnice gdje se možeš učlaniti u Student servis SC u Varaždinu. Odaberi gdje ti je bliže i brže.

Više o učlanjenju saznajte na sljedećoj poveznici Postani član.

Prije učlanjenja provjerite imate li osnovno zdravstveno osiguranje, a u slučaju da ga nemate, svoj status osiguranja morate riješiti u područnoj ispostavi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) > www.hzzo.hr

Prijavite te se u Web servis sa svojim AAI korisničkim podacima PRIJAVA

Pregledajte oglase poslodavaca i odaberite posao koji Vam najviše odgovara.

Kako bi preuzeli ugovor za određenog poslodavca na Web servisu, nakon prijave trebate znati: OIB poslodavca (poslodavac se treba besplatno prijaviti u bazu poslodavaca Prijava poslodavci), cijenu po satu, vrstu posla koji ćete raditi, mjesto rada), razdoblje kada ćete raditi > razdoblje mora biti unutar jednog kalendarskog mjeseca > svaki mjesec novi ugovor.

Ugovor morate preuzeti u Web servisu ili osobno u Student servisu prije početka rada i ne smijete raditi bez ugovora. Potpisujete ga dva puta, prije početka i nakon završetka rada.

Na Web servisu možete pregledati status svojih ugovora i svoju ostvarenu zaradu. Obavezno se informirajte o iznosu neoporezivog primitka za studente, a više informacija saznajte na sljedećoj poveznici Servisne informacije.

Za sve koji nemaju mogućnost potpisa e-Ugovora svojim e-Potpisom, mogućnosti podizanja i potpisivanja Ugovora su sljedeće:


Facebook ikona

Facebook stranice varaždinskog sjedišta Student servisa i njegovih podružnica.

SCVZ Menu