Smotra Sveučilišta u Zagrebu 2021.

U neposrednoj blizini romantičnog baroknog središta grada Varaždina, samo nekoliko minuta vožnje biciklom od rijeke Drave i Dravske park-šume nalazi se kompleks Studentskog centra Varaždin.
Dom A, stariji dom, smješten je u lijepoj klasicističkoj građevini, dvokrevetne, jednokrevetne i trokrevetne sobe kvalitetno su uređene i opremljene (wc/kupaonica, hladnjak), a na katovima su čajne kuhinje i sobe za učenje. Dom B (2017.) uz suvremeni dizajn interijera i eksterijera, krasi i zeleni energetski koncept koji podrazumijeva niskoenergetsku potrošnju kroz solarne elektrane, korištenje kišnice, grijanje i hlađenje kroz sustav dizalica vode i slično, zbog čega je dom ponosni nositelj energetskog certifikata A+. Uz dva doma, Studentski restoran i Student servis, dodatni sadržaji Centra kao što su studentski klub, ambulanta, samoposlužna praonica veša, fitness park na otvorenom, veliko spremište bicikla, gym sa spravama za vježbanje, prostor za sviranje, zabavu i druženje, omogućuju kvalitetan i sadržajan studentski život u Varaždinu.

Uz financijsku potporu realizaciji studentskih projekata, SC Varaždin kroz cijelu akademsku godinu nudi svojim stanarima besplatne ulaznice za kazališne predstave, plivanje na gradskim bazenima, fitness rekreaciju kao i druge aktivnosti poput projekta Idemo van realiziranog u proljeće 2021.

Student servis SC Varaždin sa svojim podružnicama u Čakovcu, Bjelovaru, Koprivnici, Križevcima tijekom akademske godine i ljeta svojim članovima kao posrednik osigurava studentski posao i to na prostoru cijele Hrvatske. Kroz uslugu Web servis, članovima je omogućeno brzo pretraživanje poslova, a od nedavno i mogućnost potpisivanja e-Ugovora.

SCVZ Menu