Danas isključite svjetla za Sat za planetu Zemlju

Ove će subote u 20.30 sati, na sat vremena građani, tvrtke i institucije diljem svijeta isključiti svjetla kako bi obilježili Sat za planet Zemlju. Prepoznatljivim svjetskim znamenitostima poput Eiffelovog tornja u Parizu, Koloseuma u Rimu, Opere u Sidneyu ili egipatskih piramida, koje će sutra u 20:30 utonuti u mrak, pridružit će se i brojni hrvatski simboli poput Gradskih zidina u Dubrovniku, pulske Arene, splitske Dioklecijanove palače ili katedrale u Zagrebu.

Ovom gestom potvrdite svoju posvećenost zaštiti okoliša i hitnimakcijama protiv klimatskih promjena. ovom gestom potvrđujemo svoju posvećenost zaštiti okoliša i pozivamo na hitnu i posvećenu akciju protiv klimatskih promjena.

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF, koja ovu akciju organizira već 14 godina, u našoj regiji priređuje virtualni događaj „Pokreni se za planet“ tijekom kojeg će biti predstavljena i istoimena pjesma skladana baš za ovu prigodu. Događaju se u subotu u 20:30 sati uz prethodnu registraciju mogu pridružiti svi ljudi koji se i na taj način žele uključiti u ovu akciju. https://us02web.zoom.us/…/tZYof-2grTIrG9Ft…

Povratak
SCVZ Menu
Promjena veličine fonta
Kontrast