Sveučilišni kampus Varaždin, faza III - Studentski dom s pratećim sadržajima
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija u iznosu od 141.590.368,42 kn

Nacionalno povjerenstvo u Varaždinu

19.02.2019
​Članovi Nacionalnog povjerenstva za kontrolu prehrane studenata 19.2.2019. posjetili su Studentski centar Varaždin. Prilikom posjeta obišli su restorane SC Varaždin u Varaždinu i Čakovcu te razgledali novi studentski dom u Varaždinu.

Izložba Identitet i zajedništvo u Jutarnjem listu

14.02.2019
Jutarnji list objavio je članak o izložbi Identitet i zajedništvo u Kući arhitekture Oris koja predstavlja idejni i arhitektonski projekt izradnje studentskog doma i restorana Studentskog centra Varaždin.

Identitet i zajedništvo u Kući Oris

04.02.2019
​Od 29. siječnja do 9. veljače 2019. u Kući arhitekture Oris u Zagrebu postavljena je izložba arhitektonskog ureda Sangrad + AVP Identitet i zajedništvo koja prezentira nedavno dovršeni projekt izgradnje novog studentskog doma i restorana Studentskog centra u Varaždinu.

Guverner Boris Vujčić u razgledu SC Varaždin

03.12.2018
​U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike, guverner HNB-a Boris Vujčić održao je predavanje na temu Strategija uvođenja eura. Prilikom tog posjeta Varaždinu guverner Vujčić, viceguverner dr.sc. Michael Faulend i poslovni direktor mr. sc. Tomislav Presečan u pratnji dekana Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Nevena Vrčeka i ravnatelja Sc Varaždin mr. Milijaš Nenada, razgledali su cijeli kompleks Studentskog centra Varaždin. Pogledajte galeriju slika.

Spirit of Youth!

19.11.2018

Danas se u Studentskom klubu SC Varaždin varaždinskim studentima predstavio projekt SPIRIT OF YOUTH! Dobra atmosfera, zanimljivi studentski projekti, muzika, igre, druženje okosnica su ovog događanja koji kroz dijalog i razmjenu iskustava poboljšava kvalitetu života mladih i zajednica u kojima žive.

TRIPS & TRICKS No.1

09.11.2018
Studenti Fakulteta organizacije i informatike Dora Trogrlić i Petar Jadek u petak, 9.11.2018. u Studentskom klubu SC Varaždin prezentirali su svojim kolegama svoja iskustva s Erazmus razmjenom studenata i putovanjem u Sveučilište u Žilini, Slovačka te o putovanju kroz Francusku.

Geotehnički fakultet u Varaždinu

09.11.2018
Dekan i prodekan Geotehničkog fakulteta u Varaždinu razgledali su novi studentski dom odnosno cijeli kompleks Studentskog centra Varaždin koji se temelji na zelenom energetskom konceptu. Uz solarne elektrane na krovu, sustave dizalica toplice voda-voda za grijanje i hlađenje objekta, niskoenergetsku potrošnju objekta, korištenje kišnice kao sanitarne vode, cijenjeni gosti razgledali su i ostale popratne prostore bitne za život studenata.

Climathon u Varaždinu

30.10.2018
U Varaždinu je 26. i 27. listopada održan Climathon, globalni pokret u organizaciji Climate KIC Hub Hrvatska, Studij inženjerstva okoliša Geotehničkog fakulteta u Varaždinu, Zelena energetska zadruga, Terra Hub Croatia, Impact Hub Zagreb i Mreža znanja uz podršku Grada Varaždina, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Čistoće Varaždin, Studentskog centra Varaždin, Humane Nove, C.I.O.S. i drugih.

Dan darivatelja krvi

25.10.2018
Crveni križ grada Varaždina povodom Dana darivatelja krvi u Studentskom klubu SC Varaždin održao je svečanost dodjele priznanja darivateljima krvi. U svečanoj i nadasve dostojanstvenoj atmosferi priznanja su dobili zaista iznimni ljudi koji su tijekom svojih života više desetaka puta pa čak i više od stotinu puta dali svoju krv. Skromnost i zahvalnost na njihovim licima ogledalo su prave humanosti i ljudskosti.

​140 godina Crvenog križa

24.10.2018
Jučer, 23.10.2018.  u Studentskom klubu SC Varaždin otvorena je Filatelistička izložba povodom 140. obljetnice Crvenog križa. Autor izložbe je gospodin Josip Jelenečki, a izložba je realizirana u organizaciji Društva Crvenog križa Varaždinske županije. Izložba ostaje otvorena do 30.11.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja