Konstituirajuća sjednica Studentskog odbora SC Varaždin

28.10.2019
U četvrtak 24. listopada održana je konstituirajuća sjednica Studentskog odbora Studentskog centra Varaždin.  Za predsjednika je izabran Mladen Šiljeg,  za zamjenika predsjednika Zvonimir Petričušić, a za tajnika Zoran Zovko.

Studentski centar Pula u posjetu Varaždinu

23.10.2019
Ravnatelj Studentskog centra Pula u pratnji pročelnica za školstvo Pule i Istarske županije posjetili su i razgledali  naš Studentski Centar s posebnim osvrtom na sadržaje, opremu i funkcioniranje novog studentskog doma kako bi razmijenili  iskustva dobre prakse u korištenju EU fondova...

Rezultati izbora za Studentski odbor Studentskog centra Varaždin

18.10.2019
Rezultati izbora za Studentski odbor Studentskog centra Varaždin održanih dana 17. listopada 2019. godine dostupni su OVDJE.

Univerza v Mariboru u razgledu SC Varaždin

16.10.2019
Kolege s Univerze v Mariboru razgledali su varaždinski Studentski centar te posebice novi studentski dom obzirom da su u tijeku aplikacije za sredstva EU u svrhu poboljšanja standarda života studenata u Mariboru.

Izbori za Studentski odbor

16.10.2019
Izbori za Studentski odbor održat će se 17. listopada od 07:00 do 21:00 sati na poveznici: OVDJE.
Stanari studentskih domova moći će glasovati za novi Studentski odbor Studentskog centra Varaždin.
Listu kandidata možete vidjeti OVDJE.

Humanitarna utrka grada anđela

12.10.2019
U organizaciji Atletskog kluba Varaždin, Grada Varaždin i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina u subotu 12. listopada održana je izuteno posjećena 1. humanitarna utrka grada anđela, za Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize. Utrci je prisustvovalo preko 450 trkača, a Studentski centar Varaždin dočekao ih je na cilju s finim punjenim klipićima. Dio krasne atmosfere s ovog događanja možete pogledati u galeriji slika.

Koncert za početak akademske godine

11.10.2019
U petak, 1. listopada održan je koncert grupe JamIT iz Varaždina u dvorištu Studentskog centra Varaždin, a povodom početka akademske godine. Koncert su organizirali studentski zborovi učilišta uz financijsku potporu SC Varaždin.

1. Humanitarna utrka grada anđela

10.10.2019
​Ove subote, 12.10.2019. u 10 sati sudjelujte u 1. Humanitarnoj utrci grada anđela! AK Varaždin u suradnji s Gradom Varaždinom i Zajednicom sportskih udruga grada Varaždina organizira ovu humanitarnu utrku za Ivana Kišića, mladića iz Hraščice koji boluje od cerebralne paralize. Trasa utrke kreće se gradskim ulicama u ukupnoj dužini od 4,85 km, a startnina iznosi 50 kn. Start i finiš su na Kapucinskom trgu gdje vas očekuje okrijepa Studentskog restorana. Više o utrci na Facebook stranici Grada Varaždina

Obavijest o održavanju izbora za Studentski odbor

10.10.2019
Početkom svake akademske godine studenti, koji su smješteni temeljem natječaja u studentske domove Studentskog centra Varaždin, odabiru svoje predstavnike u Studentski odbor Studentskog centra Varaždin. OVDJE pogledajte sve informacije o održavanju izbora.

Šah u Studentskom centru Varaždin

01.10.2019
​Studentski centar Varaždin ove akademske godine svoje studente-stanare iznenadio je s velikim šahom u središnjem dvorištu Centra. Studentima je tako zaželio s(p)retnu godinu na fakultetu i šah-mat u njihovu korist.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja