OBAVIJEST !

02.03.2020
U cilju ograničenja širenja virusa COVID-19 molimo studente stanare studentskih domova koji su posljednjih 14 dana boravili u Kini, Hong Kongu, Japanu, Iranu, Singapuru, Južnoj Koreji te pokrajinama u Italiji: Lombardija, Veneto, Emilia Romagna i Piedmont  ili su boravili u drugim mjestima u i izvan Europe gdje postoji epidemija coronavirusa da se pridržavaju uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva.

Sveučilište u Zagrebu: Mjere zaštite

26.02.2020
Sveučilište u Zagrebu objavilo je Mjere zaštite vezane uz koronavirus koje možete pročitati na ovoj poveznici.

Web forma za prijavu kvarova u studentskim domovima

28.01.2020
​Studentski centar Varaždin izradio je web formu putem koje stanari studentskih domova mogu jednostavno prijaviti eventualni nedostatak ili kvar u svojim sobama, a kojeg promptno rješava Služba održavanja SC Varaždin.

Psihološko savjetovalište za studente

17.01.2020
Slijedom prošlogodišnje prakse kada je u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije organizirano psihološko savjetovalište svaki ponedjeljak u prostoru Studentskog kluba SC Varaždin, i ove godine organizirati će se savjetovalište s time da će biti dostupnije studentima. Grupa psihologa i terapeuta Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije tijekom sljedećeg tjedna omogućiti će studentima individualne dogovore i savjetovanja kroz posebnu Facebook stranicu namijenjenu isključivo studentima.

Besplatne ulaznice za predstave HNK u Varaždinu

16.01.2020
Studentski centar Varaždin uz sportsku relaksaciju na Gradskim bazenima i TTS Sport Centru za svoje studente/članove osigurao je besplatne ulaznice za predstave HNK u Varaždinu.

Zahvalnica Fakulteta organizacije i informatike SC-u Varaždin

20.12.2019
U Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin, 18. prosinca obilježen je Dan Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu koji broji 57. godišnjicu postojanja i 45. godišnjicu osnutka Fakulteta.

Studentski adventski party

09.12.2019
I ove godine SC Varaždin omogućio je stanarima studentskih domova da prije odlaska na božićne praznike sa svojim prijateljima i sustanarima proslave nadolazeće blagdane. Atmosferu studentskog adventskog partyja pogledajte u galeriji slika.

​Najfinije varaždinske klipiće možeš platiti bitcoinom!

06.12.2019
Najfinije varaždinske klipiće možeš platiti bitcoinom!
FIMAPay našla se u čizmici a la carte - Studentskog restorana u Studentskom centru Varaždin!

Besplatno plivanje na Gradskim bazenima za studente/stanare SC Varaždin

05.12.2019
Studentski centar Varaždin u dogovoru sa Gradskim bazenima Varaždin omogućio je svojim studentima/stanarima mjesečno 10 odlazaka na plivanje na Gradskim bazenima Varaždin. U tu svrhu Studentski odbor stanara studentskih domova SC Varaždin zainteresiranim studentima podjeliti će iskaznice potrebne za besplatan ulazak na Gradske bazene.

U zdravom tijelu zdrav duh!

04.12.2019
Studentski centar Varaždin za svoje studente/stanare osigurao je besplatne sportske programe u TTS Sport Centru (Ognjena Price 34, Varaždin). Pa tako svaki utorak i srijedu studenti mogu koristiti teren za nogomet i rukomet u vremenu od 22.30 do 23.30 sati, a svakodnevno...

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja