Radno vrijeme Studentskog restorana

18.05.2020
Obavještavamo studente da Studentski restoran radi svakodnevno od 11 do 20 sati.

Obavijest studentima stanarima

12.05.2020
Pozivamo studente stanare studentskih domova u Varaždinu koji su u vrijeme korona epidemije ostali bez prihoda (roditelj/i ostali bez posla ili primanja ili su na drugi način došli u financijske poteškoće) te ne mogu platiti 100,00 kn mjesečno, da nam se jave na ured@scvz.hr
Također molimo studente, koji se ne namjeravaju vraćati u studentske domove do kraja ove akademske godine, da isele stvari kako ne bi plaćali stanarinu od 100,00 kn mjesečno, te kako bi oslobodili mjesto za studente koji stanuju kod privatnih stanodavaca i plaćaju puno veće stanarine.

Uprava doma

Povratak studenata u studentske domove

08.05.2020
Sukladno Mjerama Vlade RH kojima se omogućava održavanje laboratorijskih, umjetničkih i kliničkih vježbi te praktični rad u malim grupama u visokom obrazovanju, dozvoljava se povratak svim studentima koji iz tih razloga ili zbog polaganja ispita imaju potrebu vratiti se u studentski dom, pod sljedećim uvjetima: OVDJE
Izjava o zdravstvenom stanju: OVDJE

Preporuka Sveučilišta u Zagrebu

07.05.2020
Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Školom narodnog zdravlja "Andrija Štampar" dalo je preporuke za nastavak održavanja aktivnosti sveučilišne nastave:  OVDJE

Rektor Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o zaduženju ravnatelja studentskih centara za izradu mjera epidemiološke zaštite OVDJE

Potpore - rok za podnošenje prijava

29.04.2020
Obavijest - rok za podnošenje prijava temeljem Poziva za financiranje studentskih aktivnosti/projekata produljuje se na 15. svibnja 2020. godine

Odluka o privremenoj cijeni smještaja

02.04.2020
Poštovani studenti,
s obzirom na nastalu izvanrednu situaciju zbog epidemije koronavirusa te donesenih mjera od strane Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite u svrhu smanjivanja daljnjeg širenja bolesti COVID-19, Upravno vijeće Studentskog centra Varaždin donijelo je odluku o smanjenju mjesečne uplatne cijene za studente koji trenutno ne borave u studentskim domovima, a stvari su im u domu, na 100 kuna počev od 1. travnja 2020. godine. Budući da će cijena od travnja pa za naredne mjesece dok se studenti ne vrate biti minimalna, odnosno samo paušalni iznos za „čuvanje smještaja i stvari“, cijena za mjesec ožujak se ne mijenja.
Račune ćete kao i do sada dobiti putem maila.
U nadi da će ova situacija što prije završiti i da ćemo nastaviti živjeti normalnim životima, odnosno da ćete nam se svi vratiti živi i zdravi,  srdačno Vas pozdravljamo.
Odluku možete vidjeti OVDJE.

POTPORE - rok za podnošenje prijava

26.03.2020
Obavijest - rok za podnošenje prijava temeljem Poziva za financiranje studentskih aktivnosti/projekata pomiče se na 30. travanj 2020. godine.

Student servis - online izdavanje ugovora

20.03.2020
​Molimo studente da ne dolaze u student servis ako to nije nužno već da ugovore o obavljanju studentskih poslova izdaju online (prijava na mrežne stranice Studentskog centra Varaždin s AAI korisničkim podacima), a nakon obavljenog posla popunjene, potpisane i ovjerene ugovore dostave putem pošte, mailom ili drugom dostavom.
Hvala na razumijevanju! :)

COVID-19 najnovije informacije i sve odluke Vlade RH pratite na mrežnoj stranici koronavirus.hr

19.03.2020
Kako bi bolje i pravovremeno informirali javnost o svim detaljima vezanima za koronavirus, kao i pokušali educirati stanovništvo o načinima ponašanja i uputili ih u proceduru u slučaju da imaju simptome virusa, Vlada Republike Hrvatske otvorila je mrežnu stranicu koronavirus.hr!

Zaštita od korona virusa

16.03.2020
​Slijedom mjera zaštite od korona virusa u Studentskom centru Varaždin nisu dozvoljena nikakva okupljanja studenata u domovima i na prostoru Centra. U domove je dozvoljen ulaz samo stanarima domova i radnicima Centra.

Studentski restoran raditi će od 14.3. do 29.3. od 11 do 19 sati i prilagođeno broju studenata koji su u Varaždinu.
A la carte restoran je od sutra 17.3. do daljnjeg zatvoren.

Student servis radi od 7 do 15 sati. Molimo studente da koriste mogućnost izdavanja ugovora preko web stranica te da se pridržavaju pravila da u prostoru Servisa može biti samo jedna stranka, pa molimo da pričekate ispred ulaza u Servis.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja