Nova cijena sata rada studenata u 2019. godini !

05.02.2019
Ministrica donijela Odluku o iznosu minimalne naknade za obavljanje studentskih poslova za 2019. godinu.
Od 01.01.2019. godine primjenjuje se minimalna neto cijena sata rada u iznosu 23,44 kn. Više saznajte iz dokumenta u prilogu OVDJE.
 

Novi pravilnici vezani za obavljanje posredovanja u obavljanju studentskih poslova i sadržaju ugovora

05.02.2019
​Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je: Pravilnik o ispunjavanju uvjeta za obavljanje djelatnosti posredovanja u obavljanju studentskih poslova i Pravilnik o obliku i sadržaju ugovora o obavljanju studentskih poslova.
Pravilnici su objavljeni u Narodnim novinama, a možete ih vidjeti OVDJE i OVDJE.


O izložbi Identitet i zajedništvo u Jutarnjem listu

04.02.2019
Jutarnji list objavio je članak o izložbi Identitet i zajedništvo u Kući arhitekture Oris koja predstavlja idejni i arhitektonski projekt izradnje studentskog doma i restorana Studentskog centra Varaždin.

Identitet i zajedništvo

04.02.2019
Od 29. siječnja do 9. veljače 2019. u Kući arhitekture Oris u Zagrebu postavljena je izložba arhitektonskog ureda Sangrad + AVP Identitet i zajedništvo koja prezentira nedavno dovršeni projekt izgradnje novog studentskog doma i restorana Studentskog centra u Varaždinu.

Vježba evakuacije i spašavanja od požara u novom studentskom domu

30.01.2019
Svake dvije godine Studentski centar Varaždin održava vježbu evakuacije i spašavanja od požara te je tako u četvrtak, 30.1.2019. održana vježba po prvi puta

Posjet predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu SC-u Varaždin

25.01.2019
Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Nediljko Jerković je u četvrtak, 24. siječnja 2019. razgledao kampus Studentskog centra Varaždin u pratnji ravnatelja Nenada Milijaša i člana Studentskog zbora FOI Karla Budaneca. Zanimao se za informacije o sadržajima u kampusu, razini studentskog standarda i načinu provedbe projekta izgradnje varaždinskog "zelenog kampusa" odnosno studentskog doma s pratećim sadržajima finciranog sredstvima iz EU fondova.

Predstavljanje u Oris Kući arhitekture

23.01.2019
U utorak, 29. siječnja 2019., u 18 sati u Oris Kući arhitekture održat će se predavanje arhitektonskog ureda Sangrad + AVP i otvoriti izložba istoimenog arhitektonskog ureda pod nazivom Identitet i zajedništvo. Fokus predavanja i koncept izložbe je nedavno izgrađeni studentski dom i restoran kampusa Varaždin.

Predstavljen projekt izgradnje Studentskog doma u Varaždinu

02.01.2019
Oris - časopis za arhitekturu i kulturu življenja koji se obraća stručnoj javnosti, arhitektima, urbanistima, dizajnerima, ali i široj publici zainteresiranoj za arhitekturu, dizajn, fotografiju, teatar, vizualne umjetnosti i teoriju, objavio je posebno izdanje posvećeno projektu izgradnje studentskog doma s pratećim sadržajima i restorana Studentskog centra Varaždin. Arhitektonski projekt osmislili su i izradile tvrtke Sangrad+AVP Zagreb.

Nagrada TZ Varaždin našoj djelatnici Alenki Božić

31.12.2018
U sklopu godišnje dodjele priznanja najboljim djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti za 2018. godinu koju je provela Turistička zajednica Grada Varaždina nagradu je dobila i djelatnica Studentskog centra Varaždin Alenka Božić. Čestitamo Alenki!
Članak i fotografije o događaju možete pogledati OVDJE.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja