TRIPS & TRICKS No.1

09.11.2018
Studenti Fakulteta organizacije i informatike Dora Trogrlić i Petar Jadek u petak, 9.11.2018. u Studentskom klubu SC Varaždin prezentirali su svojim kolegama svoja iskustva s Erazmus razmjenom studenata i putovanjem u Sveučilište u Žilini, Slovačka te o putovanju kroz Francusku.

Subvencije za rujan

09.11.2018
Subvencije za studente podstanare za mjesec rujan isplaćene su na tekuće račune studenata  9.11.2018. godine.


Elektrostrojarska škola Varaždin

09.11.2018
Kolege iz Elektrostrojarske škole Varaždin razgledali su novi studentski dom odnosno cijeli kompleks Studentskog centra Varaždin koji se temelji na zelenom energetskom konceptu. Uz solarne elektrane na krovu, sustave dizalica toplice voda-voda za grijanje i hlađenje objekta, niskoenergetsku potrošnju objekta, korištenje kišnice kao sanitarne vode, cijenjeni gosti razgledali su i ostale popratne prostore bitne za život studenata.

Prilagodba novom Zakonu o obavljanju studentskih poslova - obavijest !!

08.11.2018
Zakon o obavljanju studentskih poslova stupio je na snagu 8. studenog 2018.g.

Studentski centar Varaždin poduzima sve potrebne aktivnosti da prava iz Zakona mogu koristiti svi korisnici odmah po stupanju Zakona na snagu.  Do donošenja novog Pravilnika i obrazaca, predviđenih Zakonom,  koristit će se postojeći obrasci.

Molimo sve za razumijevanje.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Uprava Studentskog centra Varaždin

Odluka o iznosu minimalne neto naknade za obavljanje studentskih poslova za 2018. godinu

08.11.2018
Odluku možete pročitati OVDJE.

Climathon u Varaždinu

30.10.2018
U Varaždinu je 26. i 27. listopada održan Climathon, globalni pokret u organizaciji Climate KIC Hub Hrvatska, Studij inženjerstva okoliša Geotehničkog fakulteta u Varaždinu, Zelena energetska zadruga, Terra Hub Croatia, Impact Hub Zagreb i Mreža znanja uz podršku Grada Varaždina, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Čistoće Varaždin, Studentskog centra Varaždin, Humane Nove, C.I.O.S. i drugih.

Dan darivatelja krvi

25.10.2018
Crveni križ grada Varaždina povodom Dana darivatelja krvi u Studentskom klubu SC Varaždin održao je svečanost dodjele priznanja darivateljima krvi. U svečanoj i nadasve dostojanstvenoj atmosferi priznanja su dobili zaista iznimni ljudi koji su tijekom svojih života više desetaka puta pa čak i više od stotinu puta dali svoju krv. Skromnost i zahvalnost na njihovim licima ogledalo su prave humanosti i ljudskosti.

​140 godina Crvenog križa

24.10.2018
Jučer, 23.10.2018.  u Studentskom klubu SC Varaždin otvorena je Filatelistička izložba povodom 140. obljetnice Crvenog križa. Autor izložbe je gospodin Josip Jelenečki, a izložba je realizirana u organizaciji Društva Crvenog križa Varaždinske županije. Izložba ostaje otvorena do 30.11.

Protiv diskriminacije na lokalnoj razini

23.10.2018
​Kuća ljudskih prava, Europska antirasistička mreža i Inicijativa mladih za ljudska prava jučer su, u ponedjeljak 22. listopada, u Studentskom klubu Studentskog centra Varaždin održali radionicu Protiv diskriminacije na lokalnoj razini.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja