Psihološko savjetovalište za studente

17.01.2020
Slijedom prošlogodišnje prakse kada je u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije organizirano psihološko savjetovalište svaki ponedjeljak u prostoru Studentskog kluba SC Varaždin, i ove godine organizirati će se savjetovalište s time da će biti dostupnije studentima. Grupa psihologa i terapeuta Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije tijekom sljedećeg tjedna omogućiti će studentima individualne dogovore i savjetovanja kroz posebnu Facebook stranicu namijenjenu isključivo studentima.

Besplatne ulaznice za predstave HNK u Varaždinu

16.01.2020
Studentski centar Varaždin uz sportsku relaksaciju na Gradskim bazenima i TTS Sport Centru za svoje studente/članove osigurao je besplatne ulaznice za predstave HNK u Varaždinu.

Subvencije za prosinac

31.12.2019
Subvencije za studente podstanare za mjesec prosinac isplaćene su 30. prosinca na tekuće račune studenata.

Zahvalnica Fakulteta organizacije i informatike SC-u Varaždin

20.12.2019
U Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin, 18. prosinca obilježen je Dan Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu koji broji 57. godišnjicu postojanja i 45. godišnjicu osnutka Fakulteta.

Radno vrijeme odjela SC Varaždin za blagdane

19.12.2019
U utorak, 24.12. i u utorak 31.12. uredi i Student servis raditi će od 7 do 13 sati, a radno vrijeme Studentskog restorana molimo pogledajte u tablici u prilogu članka.

Studentski adventski party

09.12.2019
I ove godine SC Varaždin omogućio je stanarima studentskih domova da prije odlaska na božićne praznike sa svojim prijateljima i sustanarima proslave nadolazeće blagdane. Atmosferu studentskog adventskog partyja pogledajte u galeriji slika.

​Najfinije varaždinske klipiće možeš platiti bitcoinom!

06.12.2019
Najfinije varaždinske klipiće možeš platiti bitcoinom!
FIMAPay našla se u čizmici a la carte - Studentskog restorana u Studentskom centru Varaždin!

Besplatno plivanje na Gradskim bazenima za studente/stanare SC Varaždin

05.12.2019
Studentski centar Varaždin u dogovoru sa Gradskim bazenima Varaždin omogućio je svojim studentima/stanarima mjesečno 10 odlazaka na plivanje na Gradskim bazenima Varaždin. U tu svrhu Studentski odbor stanara studentskih domova SC Varaždin zainteresiranim studentima podjeliti će iskaznice potrebne za besplatan ulazak na Gradske bazene.

U zdravom tijelu zdrav duh!

04.12.2019
Studentski centar Varaždin za svoje studente/stanare osigurao je besplatne sportske programe u TTS Sport Centru (Ognjena Price 34, Varaždin). Pa tako svaki utorak i srijedu studenti mogu koristiti teren za nogomet i rukomet u vremenu od 22.30 do 23.30 sati, a svakodnevno...

Objavljeni rezultati po pozivu za potpore

28.11.2019
U rubrici Potpore objavljeni su rezultati za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima, a odnose se na drugo razdoblje Poziva.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja