Sveučilište u Zagrebu: Mjere zaštite

26.02.2020
Sveučilište u Zagrebu objavilo je Mjere zaštite vezane uz koronavirus koje možete pročitati na ovoj poveznici.

Subvencije za siječanj

11.02.2020
Subvencije za studente podstanare za mjesec siječanj isplaćene su danas na tekuće račune studenata.

Web forma za prijavu kvarova u studentskim domovima

28.01.2020
​Studentski centar Varaždin izradio je web formu putem koje stanari studentskih domova mogu jednostavno prijaviti eventualni nedostatak ili kvar u svojim sobama, a kojeg promptno rješava Služba održavanja SC Varaždin.

Psihološko savjetovalište za studente

17.01.2020
Slijedom prošlogodišnje prakse kada je u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije organizirano psihološko savjetovalište svaki ponedjeljak u prostoru Studentskog kluba SC Varaždin, i ove godine organizirati će se savjetovalište s time da će biti dostupnije studentima. Grupa psihologa i terapeuta Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije tijekom sljedećeg tjedna omogućiti će studentima individualne dogovore i savjetovanja kroz posebnu Facebook stranicu namijenjenu isključivo studentima.

Besplatne ulaznice za predstave HNK u Varaždinu

16.01.2020
Studentski centar Varaždin uz sportsku relaksaciju na Gradskim bazenima i TTS Sport Centru za svoje studente/članove osigurao je besplatne ulaznice za predstave HNK u Varaždinu.

Zahvalnica Fakulteta organizacije i informatike SC-u Varaždin

20.12.2019
U Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin, 18. prosinca obilježen je Dan Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu koji broji 57. godišnjicu postojanja i 45. godišnjicu osnutka Fakulteta.

Studentski adventski party

09.12.2019
I ove godine SC Varaždin omogućio je stanarima studentskih domova da prije odlaska na božićne praznike sa svojim prijateljima i sustanarima proslave nadolazeće blagdane. Atmosferu studentskog adventskog partyja pogledajte u galeriji slika.

​Najfinije varaždinske klipiće možeš platiti bitcoinom!

06.12.2019
Najfinije varaždinske klipiće možeš platiti bitcoinom!
FIMAPay našla se u čizmici a la carte - Studentskog restorana u Studentskom centru Varaždin!

Besplatno plivanje na Gradskim bazenima za studente/stanare SC Varaždin

05.12.2019
Studentski centar Varaždin u dogovoru sa Gradskim bazenima Varaždin omogućio je svojim studentima/stanarima mjesečno 10 odlazaka na plivanje na Gradskim bazenima Varaždin. U tu svrhu Studentski odbor stanara studentskih domova SC Varaždin zainteresiranim studentima podjeliti će iskaznice potrebne za besplatan ulazak na Gradske bazene.

U zdravom tijelu zdrav duh!

04.12.2019
Studentski centar Varaždin za svoje studente/stanare osigurao je besplatne sportske programe u TTS Sport Centru (Ognjena Price 34, Varaždin). Pa tako svaki utorak i srijedu studenti mogu koristiti teren za nogomet i rukomet u vremenu od 22.30 do 23.30 sati, a svakodnevno...

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja