Predstavnici Sveučilišta u Zadru posjetili Studentski centar Varažin

19.06.2018
Studentski centar u Varaždinu su jučer, 19.06.2018. posjetili predstavnici Sveučilišta u Zadru.

Mjesečne uplatne cijene studenata od 1. rujna 2018. godine u subvencioniranom smještaju u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin

15.06.2018
Upravno vijeće Studentskog centra Varaždin je na svojoj 17. sjednici, održanoj dana 7. lipnja 2018. godine, donijelo Odluku o utvrđivanju cijene smještaja studenata u Studentskom domu u Varaždinu. Mjesečne uplatne cijene studenata primjenjuju se od 1. rujna 2018. godine. Detaljan pregled cijena možete pogledati OVDJE.

Tečaj osposobljavanja za korištenje AVD uređaja

15.06.2018
Zaposlenici Studentskog centra Varaždin uspješno su pošli kroz tečaj osposobljavanja za korištenje AVD uređaja (automatski vanjski defibrilator) koji je održan 14.06.2018. u prostoru Studentskog centra Varaždin. Zaposlenici su naučili primjenjivati osnovne mjere održavanja života uz upotrebu AVD uređaja  koje se provode u okviru prve pomoći isključivo do dolaska radnika izvanbolničke hitne medicine.

Prezentacija poslodavca Plava laguna d.d. u prostorijama SC Varaždin

13.06.2018
Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji poslodavca Plava Laguna d.d. iz Poreča, koji će predstaviti sve uvjete i mogućnosti rada za mlade: od sezonskog studentskog posla, prakse, stručnog usavršavanja do ponude stalnog posla u njihovoj grupaciji. Prezentacija će se održati 19.06.2018. u 18:00 sati u prostorijama student servisa ili studentskog kluba u novom studentskom domu. Svi ste dobrodošli!

Subvencije za svibanj

08.06.2018
Subvencije za studente podstanare za mjesec svibanj isplaćene su na tekuće račune studenata  08.06.2018. godine.

30. godišnjica Studentskog centra Varaždin

07.06.2018
Dana 7.6.2018.g. u povodu 30. godišnjice Studentskog centra Varaždin, održana je svečana sjednica Upravnog vijeća u prisustvu rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, umirovljenog dugogodišnjeg ravnatelja Studentskog centra mr.sc. Čedomila Kekića, ravnatelja Nenada Milijaša, mag. inf., sindikalnog povjerenika Ivice Makovca, predstavnika studenata i radnika.

Studentski NOT a Pub Quiz

28.05.2018
Studentski odbor i ove je godine uz financijsku podršku Studentskog centra Varaždin održao veseli i poučan događaj pod nazivom "Not a Pub Quiz". U znanju iz raznolikih područja ljudskog stvaralaštva srčano su se natjecali studenti-stanari Centra, te je i ove godine zabave i smijeha bilo na pretek. Čestitamo pobjednicima!

1. Revija zborova Sveučilišta u Zagrebu

22.05.2018
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 1. REVIJU ZBOROVA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU koja će se održati u petak, 25. svibnja 2018. u 19.00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.Na ovom događaju nastupit će izabrani pjevački zborovi sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, koji će po prvi puta organizirano nastupati izvan sjedišta Sveučilišta, i to u gradu kulture – Varaždinu.

Početkom 2016. godine rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras utemeljio je sveučilišni program Universitas cantat (Sveučilište pjeva), i za glavnog koordinatora tog programa imenovao mo. Josipa degl'Ivellia. U okviru tog programa odvijaju se razni događaji na sveučilišnoj razini, a sve s ciljem promicanja muziciranja studenata (ali i njihovih profesora). Na Sveučilištu u Zagrebu trenutno djeluje 20-tak glazbenih sastava, uglavnom pjevačkih zborova, ali ima i nekoliko klapa i instrumentalnih ansambala.

2. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

18.05.2018
Studentski zbor Veleučilišta u Bjelovaru 18. svibnja 2018. bio je domaćin i organizator 2. Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske uz financijsku potporu Studentskog centra Varaždin. Na ovogodišnjim Igrama sudjelovalo je preko 400 studenata sa sedam fakulteta: Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Geotehnički fakultet Varaždin, Sveučilište Sjever, Međimursko veleučilište Čakovec, Učiteljski fakultet Čakovec, Visoko gospodarsko učilište Križevci i Veleučilište u Bjelovar.

Studijsko putovanje predstavnika iz Tyachiva (Zakarpattia Region, Ukraina)

11.05.2018
U četvrtak, 10. svibnja 2018. u sklopu studijskog putovanja Slovenijom i Hrvatskom, Studentski centar Varaždin posjetili su predstavnici Tychiva u Ukrajini. Nakon razgovora sa predstavnicima Grada, a cilju razmjene dobre prakse i razvoja buduće suradnje, cijenjeni gosti su u pratnji g. Ernoića, direktora Razvojne agencije DAN razgledali novi, varaždinski studentski dom, upoznali se s cijelim projektom izgradnje ovog energetski pasivnog objekta kao i s mogućnostima i uvjetima studiranja u Varaždinu.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja