Obavijest za studente - stanare koji ostaju preko ljeta

13.07.2020
Studenti stanari doma koji ostaju u domu preko ljeta (nakon 15. srpnja 2020.), smještaju se u objekt A (stari dom).

Subvencije za lipanj

07.07.2020
Subvencije za studente podstanare za mjesec lipanj isplaćene su 6. srpnja na
tekuće račune studenata.

Raspisan Natječaj za subvencionirano stanovanje studenata u ak. god. 2020./2021.

30.06.2020

Danas je otvoren Natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje  redovitih studenata u studentske domove u Varaždinu i redovitih studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima  i Bjelovaru u akademskoj  godini 2020./2021.  Natječaj je otvoren do 03.08.2020. godine.
Molimo studente da pažljivo pročitaju i prouče svu natječajnu dokumentaciju.

Detaljnije informacije o Natječaju nalaze se OVDJE.

Obavijest o cijeni smještaja studenata od 16.7. - 31.8.2020. godine

23.06.2020
Studenti stanari doma koji će nastaviti uslugu smještaja u domovina nakon 15. srpnja, u trajanju najmanje 30 dana, plaćaju cijenu smještaja sukladno Odluci broj 79/2020 koju možete vidjeti OVDJE.
Ostali studenti plaćaju hostelsku cijenu s popustom za studente koji ovisi o dužini trajanja boravka i studira li student u Varaždinu ili negdje drugdje (za više informacija obratite se na dom@scvz.hr)
Napominjemo da studenti u višekrevetnoj sobi ne mogu biti smješteni sami već samo ako imaju cimera/cimericu.
Studenti su u tom periodu dužni plaćati turističku pristojbu 10,00 kn po danu osim ako donesu pismeni dokaz na temelju kojeg ih se može osloboditi plaćanja turističke pristojbe:
- kopija ugovora o obavljanju studentske prakse (mora biti jasno vidljivo da se praksa obavlja u vrijeme boravka u domu),
- potvrda poslodavca kojom se dokazuje vrijeme obavljanja poslova (OBRAZAC POTVRDE) i kopija ugovora o obavljanju studentskog posla
- dokaz o invaliditetu od 70% i većem.

Podsjetnik na mjere zaštite od korona virusa

23.06.2020
​Studentski centar Varaždin podsjeća studente i goste, korisnike usluga studentskog doma, restorana ili student servisa, da korona virus i dalje predstavlja opasnost te moli da se svi zajedno savjesno pridržavamo propisanih mjera zaštite.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u posjetu Studentskom restoranu Varaždin

15.06.2020
Ministarstvo znanosti i obrazovanja uspostavilo je suradnju sa chefom Matom Jankovićem s kojim su osmislili upitnik za studente kojim žele ispitati njihove prehrambene navike i zadovoljstvo studentskom prehranom u restoranima koji pružaju subvencioniranu prehranu.

Upitnik o zadovoljstvu i prehrambenim navikama studenata u studentskim restoranima

10.06.2020
Ministarstvo znanosti i obrazovanja pripremilo je upitnik kojim se žele prikupiti mišljenja studenata o njihovim prehrambenim navikama i zadovoljstvu prehranom u studentskim restoranima (restoranima subvencionirane studenske prehrane). 

Obavijest za studente koji nisu smješteni u domu a trebaju smještaj

04.06.2020
Studenti koji u vrijeme rješavanja obveza na učilištu (lipanj, srpanj i kolovoz) trebaju smještaj, mogu poslati e-mail s upitom na dom@scvz.hr. U mailu je potrebno navesti razdoblje za koje se traži smještaj. O mogućnosti i uvjetima smještaja studenti će biti povratno obaviješteni.

Obavijest – obračun cijene smještaja za lipanj i srpanj 2020. godine

03.06.2020
Upravno vijeće Studentskog centra Varaždin donijelo je Odluku o visini uplatne cijene u studentskim domovima za lipanj i srpanj sukladno prethodnom dogovoru Zajednice studentskih centara RH i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Objavljeni rezultati po pozivu za potpore

03.06.2020
U rubrici Potpore objavljeni su rezultati za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima, a odnose se na prvo razdoblje Poziva u 2020. godini.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja