eVarazdin objavio reportažu o Studentskom centru

19.10.2017
Na internetskom portalu - eVarazdin.hr objavljena je video reportaža o životu varaždinskih studenata i Studentskom centru.
Video možete pogledati OVDJE.

Studentski centar Varaždin posjetio je Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara s delegacijom

18.10.2017
U utorak, 17. listopada Studentski centar Varaždin posjetio je Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara s delegacijom. U pratnji su bili i predstavnici Visoke tehničke škole Bjelovar.
Više možete pročitati OVDJE.

Objavljen ispravak datuma u tekstu Natječaja

17.10.2017
Danas je objavljena  izmijenjena dokumentacija sa novom verzijom dokumenta "Tekst Natječaja jesen-1.pdf"  zbog ispravke datuma. Ispričavamo se zbog pogreške. Novu verziju možete preuzeti OVDJE.

Prvo druženje studenata/stanara u novoj akademskoj godini

17.10.2017
Studentski odbor Studentskog doma Varaždin, u četvrtak, 12.listopada pripremio je prvo druženje stanara u novoj akademskoj godini - popularnu i tradicionalnu KESTENIJADU. Uz pomoć Studentskog restorana Odbor je pripremio pečeno kestenje i kuhano vino uz koje su se studenti ugodno družili na popodnevnom jesenskom suncu sve do kasnijih večernjih sati.

Raspisan Natječaj za studentski dom - JESENSKI ROK

16.10.2017
Danas je otvoren Natječaj za preostala mjesta u Studentskom domu Varaždin u akademskoj godini 2017./2018. (nakon otvaranja novog doma).
Sve informacije nalaze se OVDJE.

Savjet mladih Grada Varaždina

09.10.2017
U cilju što većeg uključivanja mladih u društveni život zajednice, Grad Varaždin objavio je Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Varaždina. Sve o kandidaturi možete pronaći na web stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr - link i „Regionalnom tjedniku“.
Rok za dostavu kandidatura je do 18. listopada 2017. godine.

USKORO - Natječaj za smještaj u studentski dom - JESENSKI ROK

27.09.2017
Obavještavamo studente da će 16. listopada biti raspisan Natječaj za smještaj u studentski dom - jesenski rok za popunu kapaciteta koji su preostali nakon provedenog Natječaja u ljetnom roku. Napominjemo da je planirano useljenje 1. prosinca, kada je predviđen završetak novog studentskog doma. Više o tome pogledajte OVDJE.

Useljenje studenata u dom

24.09.2017
U nedjelju 24. rujna 2017. godine počelo je useljenje studenata u dom.

Catering pod topničkom paljbom

10.09.2017
U subotu 09. rujna  povodom obilježavanja Dana Varaždinske županije povijesna postrojba Varaždinske husarske granične pukovnije uprizorila je prelazak mosta na Dravi uz pucanje iz topova, kubura, pušaka i trombuna.
Na atraktivnom događanju - pod "topničkom paljbom"  usluge cateringa osiguravao je Studentski centar Varaždin.

Popis studenata s pravom na privremenu subvenciju

05.09.2017
Objavljen je popis studenata koji ostvaruju privremeno pravo na subvenciju za podstanare do otvaranja novog studentskog doma.
Popis i dodatne informacije možete pogledati OVDJE.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja