Subvencije za studeni

13.12.2017
Subvencije za studente podstanare za mjesec studeni isplaćene su na tekuće račune studenata  13.12.2017. godine.

Preseljenja i useljenja novih stanara u oba doma

07.12.2017
Preseljenja studenata iz starog doma u novi dom te  studenata koji su u privremenim sobama u novom domu u njihove sobe koje su dobili po rasporedu obavljat će se u petak 8.12. od 7 - 12 sati. Sve one koji će moći u svoje sobe preseliti danas popodne i navečer obavijestit ćemo pozivom ili SMS porukom. Molimo vas da svi preselite iz svojih soba jer ako ne preselite novi stanar vaše trenutne sobe neće moći useliti.

Studenti koji tek trebaju useliti u bilo koji od domova moći će to obaviti u petak 8.12. poslije 12 sati kako bi se izbjegla prevelika gužva, osim ako se ih ne obavijesti o mogućnosti ranijeg useljenja. Ako netko ne može doći na useljenje u petak može to obaviti bilo koji dan poslije (ovo se odnosi samo na studente koji još nisu uselili u dom).

S obzirom da neki  studenti neće moći preseliti/useliti u svoju sobu dok ne preseli stanar koji je trenutno u sobi molimo vas za strpljenje i razumijevanje. Također podsjećamo studente da sobe iz kojih preseljavaju očiste za svoje kolege koji dolaze u te sobe.

Hvala na razumijevanju.

VAŽNO - Odluka o fakturiranju

06.12.2017
Donesena je odluka o fakturiranju Ugovora o djelu redovitih studenata izdanih u 2017. godini.
ODLUKA

Svečano otvorenje novog studentskog doma

04.12.2017
U subotu, 2.prosinca 2017. u 14 sati održana je svečanost otvorenja novog studentskog doma na kojoj je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske simboličnim činom uručenja kartice-ključa studentici službeno otvorio vrata studentskog doma njegovim budućim stanarima. Svečanosti su prisustvovali Predrag Štromar, potpredsjenik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja RH, Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, zatim Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, rektor
Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, biskup Varaždinske biskupije preuzvišeni Josip Mrzljak, zatim saborski zastupnici Anđelko Stričak, Josip Križanić, Mario Habek i Milorad Batinić, Mario Šiljeg državni tajnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike, pomoćnik ministrice i glavni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, prorektori, dekani Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici akademske zajednice i stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici SAFU-a, predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac, predsjednik Gradskog vijeća Damir
Habijan, te zamjenici, savjetnici i pročelnici odjela Varaždinske županije i Grada Varaždina.
Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa svečanosti otvorenja, a na ovoj poveznici pogledajte i film o izgradnji studentskog doma u produkciji Varaždinske televizije.

Useljenje u dom 1.12.2017. godine

30.11.2017
Studenti koji su prijavili da im je useljenje hitno mogu useliti 1.12.2017. godine od 12-18 sati.
Na useljenje je potrebno donijeti osobnu iskaznicu, liječničku potvrdu (ako netko nema mora je dostaviti u roku od 7 dana) i iksicu. Studenti se javljaju na recepciju starog doma gdje će  preuzeti ključ i karticu. Studente molimo za razumijevanje što  će zbog otklanjanja nedostataka u sobama biti smješteni u privremene sobe, a ne sobe koje su dobili po rasporedu. U svoje sobe će se preseljavati od 8.12.2017. g., odnosno prema dogovoru.

Zbog svečanog otvorenja doma koje će se održati 2.12.2017. godine taj dan useljenje neće biti moguće.

U nedjelju 3.12.2017. moguće je useljenje od 10-14 sati za one koji su najavili useljenje 1.12., a iz nekog razloga nisu taj dan uselili.

Studenti koji bi trebali preseliti iz starog doma u novi moći će to obaviti od 8.12. nadalje.

Useljenje u dom - Obavijest

28.11.2017
Danas su studentima koji su ostvarili pravo na dom od 01.12.2017. godine putem e-maila poslane informacije vezane uz useljenje.

Razmještaj po sobama od 1.12.2017.

28.11.2017
Razmještaj po sobama možete pogledati OVDJE.
Studenti koji ispred broja sobe imaju oznaku "1-" smješteni su u starom domu,  a oni koji imaju oznaku "2-" smješteni su u novom domu.
Detaljnije informacije o useljenju bit će objavljene naknadno.

Objavljeni su konačni rezultati jesenskog roka Natječaja

20.11.2017
Objavljeni su konačni rezultati jesenskog roka Natječaja za popunu preostalih mjesta u Studenskom domu Varaždin. Sve informacije pročitajte OVDJE .

Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski dom u ljetnom natječajnom roku

08.11.2017
U nastavku pročitajte obavijesti vezane uz izražavanje želja za preseljenjem studenata iz starog u novi studentski dom te izražavanje želja za zajedničkim smještajem sa željenim cimerom/cimericom.

Obavijest-preseljenje iz starog doma
Obavijest-ostvareno pravo na dom od 1. prosinca

Objavljeni su privremeni rezultati jesenskog roka Natječaja

08.11.2017
Objavljeni su privremeni rezultati jesenskog roka Natječaja za popunu preostalih mjesta u Studenskom domu Varaždin. Sve informacije i rezultate pogledajte OVDJE.

J. Merlića 9, 42 000 Varaždin

* - obavezna polja