O nama

Studentski centar Varaždin posluje od 1988. godine. Student servis Varaždin vodi brigu o privremenom i povremenom zapošljavaju svojih članova, a zajedno sa  podružnicama u Čakovcu, Koprivnici, Bjelovaru i Križevcima broji preko 7.000 članova.  Dugogodišnja tradicija i iskustvo u posredovanju pri povremenom i privremenom zapošljavanju spojena s modernim tehnikama i uvjetima poslovanja jamči kvalitetnu i blagovremenu uslugu.

Odlikuje nas:

  • učinkovitost, efikasnost, prilagodljivost,
  • susretljivost i ljubaznost,
  • velik broj naših članova i široka mreža poslovnih partnera,
  • znanje i napredna tehnologija u poslovanju,
  • financijska stabilnost.

Članovi našeg Student servisa mogu postati svi studenti ili druge osobe, u skladu sa Zakonom o obavljanju studentskih poslova (NN 96/2018), a neovisno o mjestu studiranja i mjestu trajnog prebivališta, nakon čega su im ponuđeni privremeni i povremeni poslovi na kojima mogu steći potrebno radno iskustvo, ostvariti dodatne prihode te postići što bolju konkurentnost za sve zahtjevnije tržište rada.

Naš Student servis uspješno surađuje sa svim većim trgovačkim lancima koji posluju u zemlji, poznatim hotelskim kućama, poduzećima koja se bave prehrambenom, tekstilnom, prerađivačkom, metalnom ili bilo kojom drugom industrijskom djelatnošću, poslovnim bankama, markeitniškim agencijama, istraživačkim i anketarskim kućama te s nizom ostalih poslovnih partnera.

Naime, rad posredstvom našeg Student servisa donosi niz prednosti, kako za studente, tako i za poslodavce. Privremenim i povremenim radom studenti stječu nova radna iskustva i vještine, koja im mogu poslužiti kao preporuke za posao u budućnosti, a rad posredstvom Student servisa često je uvod i u njihovo stalno zaposlenje. Angažiranjem studenata posredstvom Student servisa poslodavci na vrlo jednostavan način dolaze do kvalitetne radne snage, u situacijama povećanja opsega poslovanja, zamjene radnika na godišnjem odmoru, bolovanju i dr.

Prema zakonima i propisima Republike Hrvatske, studentski rad još uvijek predstavlja jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih oblika privremenog i povremenog zapošljavanja za poslodavce, a poslodavci račune Student servisa, za obavljeni rad studenata putem Ugovora o djelu redovitog studenta, knjiže kao troškove poslovanja.

Studenti koji su slobodni za posao i žele raditi mogu se osobno javiti u prostorije našeg Student servisa, telefonski ili putem elektroničke pošte.

Misija

Pružiti svakom našem klijentu najbolju uslugu i zadovoljstvo u poslovanju.

Vizija

Biti najbolji i prepoznatljivi u Republici Hrvatskoj po profesionalnosti u poslovanju i kvaliteti pružanja usluge te težiti vrijednostima uslužnosti, povjerenja i razumijevanju potreba naših klijenata.

A. Starčevića 55, 40 000 Čakovec
Tel: 040/ 310 632, cakovec@scvz.hr

* - obavezna polja