Studentski centar Varaždin

P.J. STUDENT SERVIS, J. Merlića 9, 42000 Varaždin

Tel: 042 / 312-900,  Mob: 091 / 312-9000, Fax: 042 / 312-901

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Radno vrijeme:

radnim danom od 7-15 sati

(van radnog vremena studentski ugovori i druga pošta mogu se ostaviti na porti Studentskog doma, svakodnevno od 00-24 sata)

 

 

Student servis

 

Studirati i preživjeti, postati samostalan postalo je pravo umijeće koje polazi za rukom samo spretnima (ako ne uzmemo u obzir one koji imaju iznimno bogate roditelje). Sve veći je broj studenata koji uz redovito studiranje mora i raditi da bi sebi omogućili kvalitetniji i bogatiji studentski život.

Student servis nudi privremene i povremene poslove svima koji žele raditi, kako bi stekli nova radna iskustva, ostvarili dodatne prihode ili se jednostavno pripremili za sve zahtjevnije tržište rada. Ova mogućnost nudi se svim redovitim studentima (uključujući i maturante srednjih škola u tekućoj školskoj godini), koji se žele prijaviti u našu bazu podataka, bez obzira na mjesto studiranja i mjesto trajnog prebivališta.

 

 

Student servis Varaždin (uključujući i svoje podružnice u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru) u svojoj bazi broji oko 2.400 poslovnih partnera, s kojima povremeno, a s nekima od njih i konstantno surađujemo.

Studenti posredstvom Student servisa rade u svim većim trgovačkim lancima koji posluju u Hrvatskoj. Imamo i dugogodišnju suradnju s nizom većih poduzeća, sa svim poslovnim bankama u RH, sa svim istraživačkim i anketraskim kućama, te nizom ostalih poslovnih partnera. Tijekom ljetnih mjeseci studente upućujemo na rad u hotelske kuće „Plava laguna“ Poreč, „Jadran“ Crikvenica, i „Zlatni rat“ Bol na Braču s kojima poslujemo već dulji niz godina.

 

Rad preko student servisa sa sobom nosi niz prednosti, kako za studente, tako i za poslodavce.

- privremenim i povremenim radom stječete nova radna iskustva i vještine, koja vam mogu dobro poslužiti kao preporuke za neki budući posao,

- zapošljavanje preko student servisa omogućava vam da isprobate različite vrste poslova, od onih fizičkih, manualnih do visoko zahtjevnih, intelektualnih, prije nego što odlučite koji vam najviše odgovara,

- omogućavamo vam stjecanje iskustava u različitim radnim sredinama, sa različitim ljudima i omogućava vam ostvarivanje novih kontakata,

- rad preko student servisa je ne rijetko i uvod u stalno zaposlenje,

- iskustva nam govore da studenti koji uz svoje redovito studiranje rade i na nekim od privremenih poslova, u pravilu kasnije mnogo više cijene rad i novac.

- poslodavci na vrlo jednostavan način dolaze do kvalitetne radne snage, u situacijama povećanja opsega poslovanja ili zamjene radnika na bolovanju i slično

- s obzirom na važeće propise i zakone u Republici Hrvatskoj, studentski rad još uvijek predstavlja jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih vidova privremenog i povremenog zapošljavanja za poslodavce.

- poslodavci račune Student servisa za obavljeni rad studenata putem Ugovora o djelu redovitog studenta knjiže kao troškove poslovanja.

Studenti koji su slobodni za posao i žele raditi mogu se osobno javiti u prostorije Student servisa, telefonski ili u elektroničkom obliku.

 
Nalazite se ovdje : Home Student servis

Prijevodi

Design templatewww.scvz.hr in

English, German, French