Studentski centar Varaždin

Prehrana u Varaždinu je organizirana u dva restorana koji su uključeni u sustav X-ica, što znači da se svi studenti koji imaju X-icu mogu hraniti u tim objektima bez obzira na mjesto studiranja.

Više podataka o sustavu X-ica i podacima o stanju računa na vašoj X-ici možete pogledati na www.cap.srce.hr .

Nadležnost nad izdavanjem X-ica imaju referade vaših matičnih ustanova (fakulteta i učilišta). Njima se treba obratiti i u slijedećim slučajevima:

- gubljenje X-ice
- neodgovarajuće stanje računa na X-ici
- neodgovarajući status X-ice

Studentski restorani:

Molimo studente, da svaku nepravilnost vezanu uz prehranu odmah, na licu mjesta, prijave nadležnoj  osobi pružatelja usluge prehrane, a zatim i Lokalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane  studenata  na  e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , koje će  poduzeti daljnje korake prema pružatelju usluge prehrane i Nacionalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane studenata.

Više o Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata i lokalnim povjerenstvima za kontrolu prehrane studenata možete pročitati OVDJE.

U NN br. 8/2014 pod r.br. 22 je objavljen Pravilnik o izmjenama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata.

 

 
Nalazite se ovdje : Home Podružnice Varaždin Prehrana

Prijevodi

Design templatewww.scvz.hr in

English, German, French