Predstavljanje u Oris Kući arhitekture

23.01.2019
U utorak, 29. siječnja 2019., u 18 sati u Oris Kući arhitekture održat će se predavanje arhitektonskog ureda Sangrad + AVP i otvoriti izložba istoimenog arhitektonskog ureda pod nazivom Identitet i zajedništvo. Fokus predavanja i koncept izložbe je nedavno izgrađeni studentski dom i restoran kampusa Varaždin.

Novi pravilnici vezani za obavljanje posredovanja u obavljanju studentskih poslova i sadržaju ugovora

10.01.2019
​Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je: Pravilnik o ispunjavanju uvjeta za obavljanje djelatnosti posredovanja u obavljanju studentskih poslova i Pravilnik o obliku i sadržaju ugovora o obavljanju studentskih poslova.
Pravilnici su objavljeni u Narodnim novinama, a možete ih vidjeti OVDJE i OVDJE.


Nova cijena sata rada studenata u 2019. godini !

08.01.2019
Ministrica donijela Odluku o iznosu minimalne naknade za obavljanje studentskih poslova za 2019. godinu.
Od 01.01.2019. godine primjenjuje se minimalna neto cijena sata rada u iznosu 23,44 kn. Više saznajte iz dokumenta u prilogu OVDJE.
 

Predstavljen projekt izgradnje Studentskog doma u Varaždinu

02.01.2019
Oris - časopis za arhitekturu i kulturu življenja koji se obraća stručnoj javnosti, arhitektima, urbanistima, dizajnerima, ali i široj publici zainteresiranoj za arhitekturu, dizajn, fotografiju, teatar, vizualne umjetnosti i teoriju, objavio je posebno izdanje posvećeno projektu izgradnje studentskog doma s pratećim sadržajima i restorana Studentskog centra Varaždin. Arhitektonski projekt osmislili su i izradile tvrtke Sangrad+AVP Zagreb.

Nagrada TZ Varaždin našoj djelatnici Alenki Božić

31.12.2018
U sklopu godišnje dodjele priznanja najboljim djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti za 2018. godinu koju je provela Turistička zajednica Grada Varaždina nagradu je dobila i djelatnica Studentskog centra Varaždin Alenka Božić. Čestitamo Alenki!
Članak i fotografije o događaju možete pogledati OVDJE.

Subvencije za prosinac

19.12.2018
Subvencije za studente podstanare za mjesec prosinac isplaćene su danas na tekuće račune studenata.


Nagrada Grada Varaždina

06.12.2018
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina koja je održana 06.12.2018. i kojom je Grad  proslavio svoj dan dodijeljena su priznanja i nagrade za posebna dostignuća.


Guverner Boris Vujčić u razgledu SC Varaždin

03.12.2018
U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike, guverner HNB-a Boris Vujčić održao je predavanje na temu Strategija uvođenja eura. Prilikom tog posjeta Varaždinu guverner Vujčić, viceguverner dr.sc. Michael Faulend i poslovni direktor mr. sc. Tomislav Presečan u pratnji dekana Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Nevena Vrčeka i

Smotra Sveučilišta u Zagrebu 2018.

22.11.2018
Jučer, 22. studenog, započela je Smotra Sveučilišta u Zagrebu koju je svečano otvorila pokroviteljica ovogodišnje Smotre predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. I ove godine Studentski centar Varaždin, kao srebrni sponzor događanja, predstavio se novim naraštajima studenata.
* - obavezna polja