1. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

23.05.2017
Fotografije uz članak 1

Na Igrama su sudjelovali studenti s Visoke tehničke škole Bjelovar, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, Geotehničkog fakulteta u Varaždinu te domaćina Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i Učiteljskog fakulteta u Čakovcu.

Studenti su se natjecali u sportskim disciplinama futsal, košarka, stolni tenis, šah i odbojka dok su rekreativno igrali badminton, disk golf, kartali belu te potezali uže. U konačnom poretku najuspješnijih natjecatelja najviše bodova osvojili su studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, zatim studenti FOI Varaždin dok su treće mjesto osvojili studenti Učiteljskog fakulteta Čakovec. Organizatori su za sve natjecatelje i navijače osigurali roštilj i osvježenje.

U sklopu 1. Sportskih igra studenata sjeverozapadne Hrvatske održana su i dva okrugla stola na temu suradnje studenata koji studiraju na uličištima sjeverozapadne Hrvatske te je tom prigodom izrazito pohvaljena ideja i organizacija ovogodišnjih Igara koje će se iduće godine održati u Bjelovaru.

Galeriju slika možete pogledati OVDJE.

* - obavezna polja