Tečaj osposobljavanja za korištenje AVD uređaja

15.06.2018
Zaposlenici Studentskog centra Varaždin uspješno su pošli kroz tečaj osposobljavanja za korištenje AVD uređaja (automatski vanjski defibrilator) koji je održan 14.06.2018. u prostoru Studentskog centra Varaždin. Zaposlenici su naučili primjenjivati osnovne mjere održavanja života uz upotrebu AVD uređaja  koje se provode u okviru prve pomoći isključivo do dolaska radnika izvanbolničke hitne medicine.

Prezentacija poslodavca Plava laguna d.d. u prostorijama SC Varaždin

13.06.2018
Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji poslodavca Plava Laguna d.d. iz Poreča, koji će predstaviti sve uvjete i mogućnosti rada za mlade: od sezonskog studentskog posla, prakse, stručnog usavršavanja do ponude stalnog posla u njihovoj grupaciji. Prezentacija će se održati 19.06.2018. u 18:00 sati u prostorijama student servisa ili studentskog kluba u novom studentskom domu. Svi ste dobrodošli!

30. godišnjica Studentskog centra Varaždin

07.06.2018
Dana 7.6.2018.g. u povodu 30. godišnjice Studentskog centra Varaždin, održana je svečana sjednica Upravnog vijeća u prisustvu rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, umirovljenog dugogodišnjeg ravnatelja Studentskog centra mr.sc. Čedomila Kekića, ravnatelja Nenada Milijaša, mag. inf., sindikalnog povjerenika Ivice Makovca, predstavnika studenata i radnika.

OBAVIJEST - PRESELJENJE PODRUŽNICE

30.05.2018
Poštovani korisnici, Podružnica Križevci preseljena je u prostor odmah pored dosadašnjeg - na istoj adresi, prva vrata lijevo (gdje se nalazio ured Komunalno-prometnog redarstva Grada Križevaca). Vidimo se!

1. Revija zborova Sveučilišta u Zagrebu

22.05.2018
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 1. REVIJU ZBOROVA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU koja će se održati u petak, 25. svibnja 2018. u 19.00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.Na ovom događaju nastupit će izabrani pjevački zborovi sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, koji će po prvi puta organizirano nastupati izvan sjedišta Sveučilišta, i to u gradu kulture – Varaždinu.

Početkom 2016. godine rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras utemeljio je sveučilišni program Universitas cantat (Sveučilište pjeva), i za glavnog koordinatora tog programa imenovao mo. Josipa degl'Ivellia. U okviru tog programa odvijaju se razni događaji na sveučilišnoj razini, a sve s ciljem promicanja muziciranja studenata (ali i njihovih profesora). Na Sveučilištu u Zagrebu trenutno djeluje 20-tak glazbenih sastava, uglavnom pjevačkih zborova, ali ima i nekoliko klapa i instrumentalnih ansambala.

2. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

18.05.2018
Studentski zbor Veleučilišta u Bjelovaru 18. svibnja 2018. bio je domaćin i organizator 2. Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske uz financijsku potporu Studentskog centra Varaždin. Na ovogodišnjim Igrama sudjelovalo je preko 400 studenata sa sedam fakulteta: Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Geotehnički fakultet Varaždin, Sveučilište Sjever, Međimursko veleučilište Čakovec, Učiteljski fakultet Čakovec, Visoko gospodarsko učilište Križevci i Veleučilište u Bjelovar.

Zahvalnica Međimurskog veleučilišta

27.04.2018
Povodom 10. godišnjice Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, dana 24.04.2018. godine, uručena je zahvalnica Draženu Bujaniću, pomoćniku predstojnika podružnice Čakovec Studentskog centra Varaždin za uspješnu suradnju u protekloj akademskoj godini.

Poziv za potpore

06.03.2018
Objavljen je POZIV za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru za 2018. godinu. Više o tome pogledajte OVDJE.

Priznanje Studentskom Centru Varaždin

15.01.2018
Povodom dana Geotehničkog fakulteta u Varaždinu dodjeljena je zahvalnica ravnatelju Studentskog centra Varaždin za uspješnu suradnju i izuzetan doprinos u podizanju studentskog standarda izgradnjom novog studentskog doma.
Slike s dodjele priznanje donosimo u mini-galeriji uz članak.

Svečano otvorenje novog studentskog doma

04.12.2017
U subotu, 2.prosinca 2017. u 14 sati održana je svečanost otvorenja novog studentskog doma na kojoj je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske simboličnim činom uručenja kartice-ključa studentici službeno otvorio vrata studentskog doma njegovim budućim stanarima. Svečanosti su prisustvovali Predrag Štromar, potpredsjenik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja RH, Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, zatim Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, rektor
Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, biskup Varaždinske biskupije preuzvišeni Josip Mrzljak, zatim saborski zastupnici Anđelko Stričak, Josip Križanić, Mario Habek i Milorad Batinić, Mario Šiljeg državni tajnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike, pomoćnik ministrice i glavni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, prorektori, dekani Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici akademske zajednice i stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici SAFU-a, predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac, predsjednik Gradskog vijeća Damir
Habijan, te zamjenici, savjetnici i pročelnici odjela Varaždinske županije i Grada Varaždina.
Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa svečanosti otvorenja, a na ovoj poveznici pogledajte i film o izgradnji studentskog doma u produkciji Varaždinske televizije.

I. Z. Dijankovečkog 12, 48260 Križevci
Mob: 091/2626-820, krizevci@scvz.hr

* - obavezna polja