Povratak studenata u studentske domove

08.05.2020
Sukladno Mjerama Vlade RH kojima se omogućava održavanje laboratorijskih, umjetničkih i kliničkih vježbi te praktični rad u malim grupama u visokom obrazovanju, dozvoljava se povratak svim studentima koji iz tih razloga ili zbog polaganja ispita imaju potrebu vratiti se u studentski dom, pod sljedećim uvjetima: OVDJE
Izjava o zdravstvenom stanju: OVDJE

Preporuka Sveučilišta u Zagrebu

07.05.2020
Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Školom narodnog zdravlja "Andrija Štampar" dalo je preporuke za nastavak održavanja aktivnosti sveučilišne nastave:  OVDJE

Rektor Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o zaduženju ravnatelja studentskih centara za izradu mjera epidemiološke zaštite OVDJE

Potpore - rok za podnošenje prijava

29.04.2020
Obavijest - rok za podnošenje prijava temeljem Poziva za financiranje studentskih aktivnosti/projekata produljuje se na 15. svibnja 2020. godine

VAŽNO e-Propusnice za studente - uputa stožera civilne zaštite

06.04.2020
​Poštovani studenti,
na stranicama stožera civilne zaštite nalazi se uputa u vezi izdavanja e-Propusnica s posebnom napomenom za rad putem student servisa, a koja će posebno biti korisna i poslodavcima.

Subvencije za ožujak

03.04.2020
Subvencije za studente podstanare za mjesec ožujak isplaćene su danas na tekuće račune studenata.

Odluka o privremenoj cijeni smještaja

02.04.2020
Poštovani studenti,
s obzirom na nastalu izvanrednu situaciju zbog epidemije koronavirusa te donesenih mjera od strane Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite u svrhu smanjivanja daljnjeg širenja bolesti COVID-19, Upravno vijeće Studentskog centra Varaždin donijelo je odluku o smanjenju mjesečne uplatne cijene za studente koji trenutno ne borave u studentskim domovima, a stvari su im u domu, na 100 kuna počev od 1. travnja 2020. godine. Budući da će cijena od travnja pa za naredne mjesece dok se studenti ne vrate biti minimalna, odnosno samo paušalni iznos za „čuvanje smještaja i stvari“, cijena za mjesec ožujak se ne mijenja.
Račune ćete kao i do sada dobiti putem maila.
U nadi da će ova situacija što prije završiti i da ćemo nastaviti živjeti normalnim životima, odnosno da ćete nam se svi vratiti živi i zdravi,  srdačno Vas pozdravljamo.
Odluku možete vidjeti OVDJE.

POTPORE - rok za podnošenje prijava

26.03.2020
Obavijest - rok za podnošenje prijava temeljem Poziva za financiranje studentskih aktivnosti/projekata pomiče se na 30. travanj 2020. godine.

OBAVIJEST - PODRUŽNICA KRIŽEVCI_POSLOVANJE BEZ FIZIČKOG KONTAKTA!

23.03.2020

Poštovani korisnici,

slijedom odluka nadležnih tijela i ravnateljstva Studentskog centra Varaždin o suzbijanju širenja pandemije koronavirusa, obavještavamo vas da PODRUŽNICA KRIŽEVCI DO DALJNJEGA NEĆE BITI OTVORENA, no sve naše usluge i dalje će se pružati i odvijati putem web-servisa našeg SC-a te ćemo vam biti dostupni putem tel.: 048/626-820, mob.: 091/2626-820 i e-pošte: krizevci@student-servis.hr (ponedjeljak-petak, 7:00-15:00h).

Potpisani Ugovor o obavljanju studentskog posla može se vratiti na obračun putem e-pošte: krizevci@student-servis.hr, običnom poštom u Koprivnicu: Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica ili drugom dostavom.

Hvala vam na razumijevanju! :)

Student servis - online izdavanje ugovora

20.03.2020
​Molimo studente da ne dolaze u student servis ako to nije nužno već da ugovore o obavljanju studentskih poslova izdaju online (prijava na mrežne stranice Studentskog centra Varaždin s AAI korisničkim podacima), a nakon obavljenog posla popunjene, potpisane i ovjerene ugovore dostave putem pošte, mailom ili drugom dostavom.
Hvala na razumijevanju! :)

Radno vrijeme Student servisa

19.03.2020
​Poštovani korisnici,
Student servis za stranke radi kao i do sada, od 7 do 15 sati. Molimo vas da poštujete upute na ulazu u ured.

I. Z. Dijankovečkog 12, 48260 Križevci
Mob: 091/2626-820, krizevci@scvz.hr

* - obavezna polja