Prehrana

Prehrana za studente u Križevcima organizirana je u Hotelu Kalnik, koji je uključen u sustav X-ica, što znači da se svi studenti koji imaju X-icu mogu hraniti u tom objektu, bez obzira na mjesto studiranja.

Radno vrijeme studentskog restorana :

Radnim danima:

• ručak: 12:00 - 15:00 h,

• večera: 18:00 - 20:00 h.

Subotom, nedjeljom i praznikom:

• ručak: 12:00 - 15:00 h,

• večera: 18:00 - 20:00 h.

 

VAŽNO :

Molimo studente da svaku nepravilnost vezanu uz prehranu odmah, na licu mjesta, prijave nadležnoj osobi pružatelja usluge prehrane, a zatim i Lokalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane, na e-mail adresu: prehrana-krizevci@scvz.hr , koje će poduzeti daljnje korake prema pružatelju usluge prehrane i Nacionalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane studenata.

Više o Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata i lokalnim povjerenstvima za kontrolu prehrane studenata možete pročitati OVDJE.

U Narodnim novinama br.: 8/2014., pod red. br.: 22., objavljen je Pravilnik o izmjenama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata.

Više podataka o sustavu X-ica i podacima o stanju računa na Vašoj X-ici možete pogledati na:
www.cap.srce.hr

Nadležnost nad izdavanjem X-ica imaju referade Vaših matičnih ustanova (fakulteta i učilišta). Njima se treba obratiti i u sljedećim slučajevima:

- gubljenje X-ice,
- neodgovarajuće stanje računa na X-ici,
- neodgovarajući status X-ice.

I. Z. Dijankovečkog 12, 48260 Križevci
Mob: 091/2626-820, krizevci@scvz.hr

* - obavezna polja