SC Varaždin osigurao studentske popuste za "Ljeto u Ludensu"

03.07.2018
​U srijedu, 4. srpnja počinje "Ljeto u Ludensu" u Atriju Doma mladih u Koprivnici. Osmo izdanje Ljeta otvara Luka Vidović svojim Magic showom za cijelu obitelj. Predstava počinje u 21 sat i namijenjena je svim uzrastima.
Za sve studente Studentski centar Varaždin ove je godine osigurao 50% popusta na cijenu ulaznice. Raspored predstava pogledajte na ludensteatar.hr

Raspisan Natječaj za subvencionirano stanovanje studenata u ak. god. 2018./2019.

29.06.2018

Danas je otvoren Natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje  redovitih studenata u studentske domove u Varaždinu i redovitih studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru u akademskoj  godini 2018./2019.
Molimo studente da pažljivo pročitaju i prouče svu natječajnu dokumentaciju.

Detaljnije informacije o Natječaju nalaze se OVDJE.

Tečaj osposobljavanja za korištenje AVD uređaja

15.06.2018
Zaposlenici Studentskog centra Varaždin uspješno su pošli kroz tečaj osposobljavanja za korištenje AVD uređaja (automatski vanjski defibrilator) koji je održan 14.06.2018. u prostoru Studentskog centra Varaždin. Zaposlenici su naučili primjenjivati osnovne mjere održavanja života uz upotrebu AVD uređaja  koje se provode u okviru prve pomoći isključivo do dolaska radnika izvanbolničke hitne medicine.

Prezentacija poslodavca Plava laguna d.d. u prostorijama SC Varaždin

13.06.2018
Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji poslodavca Plava Laguna d.d. iz Poreča, koji će predstaviti sve uvjete i mogućnosti rada za mlade: od sezonskog studentskog posla, prakse, stručnog usavršavanja do ponude stalnog posla u njihovoj grupaciji. Prezentacija će se održati 19.06.2018. u 18:00 sati u prostorijama student servisa ili studentskog kluba u novom studentskom domu. Svi ste dobrodošli!

30. godišnjica Studentskog centra Varaždin

07.06.2018
Dana 7.6.2018.g. u povodu 30. godišnjice Studentskog centra Varaždin, održana je svečana sjednica Upravnog vijeća u prisustvu rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, umirovljenog dugogodišnjeg ravnatelja Studentskog centra mr.sc. Čedomila Kekića, ravnatelja Nenada Milijaša, mag. inf., sindikalnog povjerenika Ivice Makovca, predstavnika studenata i radnika.

1. Revija zborova Sveučilišta u Zagrebu

22.05.2018
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 1. REVIJU ZBOROVA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU koja će se održati u petak, 25. svibnja 2018. u 19.00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.Na ovom događaju nastupit će izabrani pjevački zborovi sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, koji će po prvi puta organizirano nastupati izvan sjedišta Sveučilišta, i to u gradu kulture – Varaždinu.

Početkom 2016. godine rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras utemeljio je sveučilišni program Universitas cantat (Sveučilište pjeva), i za glavnog koordinatora tog programa imenovao mo. Josipa degl'Ivellia. U okviru tog programa odvijaju se razni događaji na sveučilišnoj razini, a sve s ciljem promicanja muziciranja studenata (ali i njihovih profesora). Na Sveučilištu u Zagrebu trenutno djeluje 20-tak glazbenih sastava, uglavnom pjevačkih zborova, ali ima i nekoliko klapa i instrumentalnih ansambala.

2. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

18.05.2018
Studentski zbor Veleučilišta u Bjelovaru 18. svibnja 2018. bio je domaćin i organizator 2. Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske uz financijsku potporu Studentskog centra Varaždin. Na ovogodišnjim Igrama sudjelovalo je preko 400 studenata sa sedam fakulteta: Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Geotehnički fakultet Varaždin, Sveučilište Sjever, Međimursko veleučilište Čakovec, Učiteljski fakultet Čakovec, Visoko gospodarsko učilište Križevci i Veleučilište u Bjelovar.

Zahvalnica Međimurskog veleučilišta

27.04.2018
Povodom 10. godišnjice Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, dana 24.04.2018. godine, uručena je zahvalnica Draženu Bujaniću, pomoćniku predstojnika podružnice Čakovec Studentskog centra Varaždin za uspješnu suradnju u protekloj akademskoj godini.

Priznanje Studentskom Centru Varaždin

15.01.2018
Povodom dana Geotehničkog fakulteta u Varaždinu dodjeljena je zahvalnica ravnatelju Studentskog centra Varaždin za uspješnu suradnju i izuzetan doprinos u podizanju studentskog standarda izgradnjom novog studentskog doma.
Slike s dodjele priznanje donosimo u mini-galeriji uz članak.

Svečano otvorenje novog studentskog doma

04.12.2017
U subotu, 2.prosinca 2017. u 14 sati održana je svečanost otvorenja novog studentskog doma na kojoj je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske simboličnim činom uručenja kartice-ključa studentici službeno otvorio vrata studentskog doma njegovim budućim stanarima. Svečanosti su prisustvovali Predrag Štromar, potpredsjenik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja RH, Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, zatim Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, rektor
Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, biskup Varaždinske biskupije preuzvišeni Josip Mrzljak, zatim saborski zastupnici Anđelko Stričak, Josip Križanić, Mario Habek i Milorad Batinić, Mario Šiljeg državni tajnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike, pomoćnik ministrice i glavni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, prorektori, dekani Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici akademske zajednice i stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici SAFU-a, predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac, predsjednik Gradskog vijeća Damir
Habijan, te zamjenici, savjetnici i pročelnici odjela Varaždinske županije i Grada Varaždina.
Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa svečanosti otvorenja, a na ovoj poveznici pogledajte i film o izgradnji studentskog doma u produkciji Varaždinske televizije.

I. Generalića bb, 48000 Koprivnica
Tel: 048/ 626 820, koprivnica@scvz.hr

* - obavezna polja