Subvencije za veljaču i ožujak

28.03.2018
Subvencije za studente podstanare za veljaču i ožujak isplaćene su na tekuće račune studenata  26.03.2018. godine.

Poziv za potpore

06.03.2018
Objavljen je POZIV za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru za 2018. godinu. Više o tome pogledajte OVDJE.

Priznanje Studentskom Centru Varaždin

15.01.2018
Povodom dana Geotehničkog fakulteta u Varaždinu dodjeljena je zahvalnica ravnatelju Studentskog centra Varaždin za uspješnu suradnju i izuzetan doprinos u podizanju studentskog standarda izgradnjom novog studentskog doma.
Slike s dodjele priznanje donosimo u mini-galeriji uz članak.

Priznanje "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu"

28.12.2017
Danas je u Gradskoj vijećnici održana svečanost podjele priznanja u sklopu akcije "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu" koju provodi Hrvatska turistička zajednica.

Posebna zahvalnica za Studentski centar

17.12.2017
Učiteljski fakultet u Čakovcu uručio je posebnu zahvalnicu Studentskom centru Varaždin za uspješnu suradnju u protekloj godini.

VAŽNO - Odluka o fakturiranju

06.12.2017
Donesena je odluka o fakturiranju Ugovora o djelu redovitih studenata izdanih u 2017. godini.
ODLUKA

Svečano otvorenje novog studentskog doma

04.12.2017
U subotu, 2.prosinca 2017. u 14 sati održana je svečanost otvorenja novog studentskog doma na kojoj je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske simboličnim činom uručenja kartice-ključa studentici službeno otvorio vrata studentskog doma njegovim budućim stanarima. Svečanosti su prisustvovali Predrag Štromar, potpredsjenik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja RH, Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, zatim Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, rektor
Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, biskup Varaždinske biskupije preuzvišeni Josip Mrzljak, zatim saborski zastupnici Anđelko Stričak, Josip Križanić, Mario Habek i Milorad Batinić, Mario Šiljeg državni tajnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike, pomoćnik ministrice i glavni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, prorektori, dekani Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici akademske zajednice i stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici SAFU-a, predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac, predsjednik Gradskog vijeća Damir
Habijan, te zamjenici, savjetnici i pročelnici odjela Varaždinske županije i Grada Varaždina.
Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa svečanosti otvorenja, a na ovoj poveznici pogledajte i film o izgradnji studentskog doma u produkciji Varaždinske televizije.

Objavljeni su konačni rezultati jesenskog roka Natječaja

20.11.2017
Objavljeni su konačni rezultati jesenskog roka Natječaja za popunu preostalih mjesta u Studenskom domu Varaždin. Sve informacije pročitajte OVDJE .

Objavljeni su privremeni rezultati jesenskog roka Natječaja

08.11.2017
Objavljeni su privremeni rezultati jesenskog roka Natječaja za popunu preostalih mjesta u Studenskom domu Varaždin. Sve informacije i rezultate pogledajte OVDJE.

Nenadu Milijašu posebno priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu

03.11.2017
U petak, 3. studenog svečanom sjednicom Senata obilježen je Dan sveučilišta u Zagrebu i početak 349. akademaske godine. Tom prilikom dodijeljena su počasna zvanja professor emeritus petnaestorici profesora te sveučilišne nagrade i rektorova priznanja. Posebna rektorova priznanja dodijeljena su petorici studenata, trojici profesora te ravnatelju Studentskog centra Varaždin mag.inf. Nenadu Milijašu.

I. Generalića bb, 48000 Koprivnica
Tel: 048/ 626 820, koprivnica@scvz.hr

* - obavezna polja