2. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

18.05.2018

Studentski zbor Veleučilišta u Bjelovaru 18. svibnja 2018. bio je domaćin i organizator 2. Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske uz financijsku potporu Studentskog centra Varaždin. Ovaj sportski događaj otvorio je gradonačelnik Bjelovara Mario Hrebak, a otvorenju je prisutvovao i ravnatelj Studentskog centra Varaždin Nenad Milijaš. Na ovogodišnjim Igrama sudjelovalo je preko 400 studenata sa sedam fakulteta: Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Geotehnički fakultet Varaždin, Sveučilište Sjever, Međimursko veleučilište Čakovec, Učiteljski fakultet Čakovec, Visoko gospodarsko učilište Križevci i Veleučilište u Bjelovar. Vizualni identitet igara osmislila je Matea Ivanković, studentica treće godine preddiplomskog stručnog studija Mehatronika u Bjelovaru, a koristiti će se i narednih godina odnosno već sljedeće godine kada će se Igre održati u Križevcima.

Ukupni pobjednik 2. sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske je Međimursko Veleučilište. Sredstva za organizaciju igara osigurana su prijavom projekta na natječaj Studentskog centra Varaždin. Sponzori su: Grad Bjelovar, Erste banka, Coner grupa, Prima d.o.o., Koestlin d.d. i Bonton d.o.o., Gradsko poduzeće za upravljanje sportskim objektima, NK Bjelovar,  Komunalac d.o.o. i Turističko-ugostiteljskoj i prehrambenoj škola Bjelovar.

U galeriji slika pogledajte divnu bjelovarsku atmosferu sportskog natjecanja i druženja uz sunačno vrijeme i fini roštilj. Zahvaljujemo vrijednim organizatorima i volonterima i sponzorima na divnom sportskom događaju.

I. Generalića bb, 48000 Koprivnica
Tel: 048/ 626 820, koprivnica@scvz.hr

* - obavezna polja