Prehrana - Studentski bistro Čakovec

Fotografije uz članak 4

Dana 14.11.2016. godine u prostorima Učiteljskog fakulteta - Dr. Ante Starčevića 55 (zgrada 1 - prizemlje) započeo je  s radom Studentski bistro Čakovec Studentstkog centra Varaždin u kojem se obavlja subvencionirana prehrana studenata - studentski meni.
U dogovoru s upravama Učiteljsko fakulteta, Odsjek Čakovec i Međimurskog veleučilišta, a zbog premalog broja obroka nedjeljom, Studentski bistro Čakovec neće raditi nedjeljom i to od 11. prosinca 2016. godine.

Osim od strane Ministarstva propisanih menija za ručak i večeru u bistrou  se nude i brza jela (fast food), topli i hladni napitci te sokovi koji se mogu konzumirati tijekom cijelog radnog vremena bistroa.

Studentski bistro Čakovec Studentstkog centra Varaždin uključen je sustav X-ica, što znači da se svi studenti koji imaju X-icu mogu hraniti u tom objektu bez obzira na mjesto studiranja.
Više informacija  o sustavu X-ica i stanju računa na Vašoj X-ici može pogledati na www.cap.srce.hr.

Nadležnost nad izdavanjem X-ica imaju referade Vaših matičnih ustanova (fakulteta i učilišta).
Njima se treba obratiti i u slijedećim slučajevima:

- gubljenje X-ice,
- neodgovarajuće stanje računa na X-ici
- neodgovarajući status X-ice

Molimo studente da svaku nepravilnost vezanu uz prehranu odmah - na licu mjesta prijave nadležnoj osobi pružatelja usluge prehrane, a zatim i Lokalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane studenata na e-mail: prehrana-cakovec@scvz.hr radi poduzimanja daljnjih koraka prema pružatelju usluge prehrane i Nacionalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane.

Više o Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata i lokalnim povjerenstvima za kontrolu prehrane studenata možete pročitati OVDJE.

U Narodnim novinama br.: 8/2014., pod red. br.: 22., objavljen je Pravilnik o izmjenama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata.

A. Starčevića 55, 40 000 Čakovec
Tel: 040/ 310 632, cakovec@scvz.hr

* - obavezna polja