Obavijest studentima o useljenju u domove

31.08.2020
Fotografije uz članak 1

Poštovani studenti,
useljenje u studentske domove obavljat će se pod sljedećim uvjetima:

1.    U skladu s najavljenim planiranim datumom useljenja prilikom rezervacije soba, potrebno je dogovoriti točan termin useljenja (dan i vrijeme) slanjem e-maila na useljenje@scvz.hr , sukladno uputama objavljenim na web stranicama uz konačne rezultate u dokumentu Obveze studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u studentske domove.
2.    Nakon što se zaprimi potvrda termina useljenja u studentski dom, student se treba u utvrđeno vrijeme javiti na recepciju novog doma gdje će mu biti izmjerena temperatura. Studenti s temperaturom većom od 37,2 ℃ neće moći useliti u dom. Prije ulaska u objekt obvezna je dezinfekcija ruku i obuće na postavljenim uređajima i otiračima.
3.    U studentske domove mogu ući samo studenti stanari, ne i roditelji i pratnja. Molimo vas da budete odgovorni i da poštujete zabranu ulaska osoba koje nisu korisnici smještaja Studentskog centra Varaždin.
4.    Pri useljenju svi korisnici smještaja dužni su održavati minimalan fizički razmak i nositi zaštitnu masku.
5.    Na recepciji doma potrebno je potpisati  Izjavu o zdravstvenom stanju.
6.    Student koji na useljenje ne donese sve potrebne dokumente (osobna iskaznica i potvrda liječnika da nema kontraindikacija za smještaj) ne može useliti u dom.
Pozivaju se studenti da poštuju dogovorene termine useljenja u dom kako se ne bi stvarale gužve. Ukoliko student dođe ranije od dogovorenog vremena mora pričekati izvan objekta, odnosno ne može ulaziti u dom. Ako student zakasni na dogovoreni termin mora se javiti recepciji na tel. 042/332-910 kako bi se dogovorilo novo vrijeme useljenja.   
Sukladno Uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja samoizolacija i karantena za studente nisu dozvoljene u studentskim domovima.
Molimo studente da redovito prate i pridržavaju se svih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i uputa Sveučilišta u Zagrebu, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Studentskog centra Varaždin.

A. Starčevića 55, 40 000 Čakovec
Tel: 040/ 310 632, cakovec@scvz.hr

* - obavezna polja