Identitet i zajedništvo

04.02.2019
Od 29. siječnja do 9. veljače 2019. u Kući arhitekture Oris u Zagrebu postavljena je izložba arhitektonskog ureda Sangrad + AVP Identitet i zajedništvo koja prezentira nedavno dovršeni projekt izgradnje novog studentskog doma i restorana Studentskog centra u Varaždinu.

Posjet predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu SC-u Varaždin

25.01.2019
Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Nediljko Jerković je u četvrtak, 24. siječnja 2019. razgledao kampus Studentskog centra Varaždin u pratnji ravnatelja Nenada Milijaša i člana Studentskog zbora FOI Karla Budaneca. Zanimao se za informacije o sadržajima u kampusu, razini studentskog standarda i načinu provedbe projekta izgradnje varaždinskog "zelenog kampusa" odnosno studentskog doma s pratećim sadržajima finciranog sredstvima iz EU fondova.

Predstavljanje u Oris Kući arhitekture

23.01.2019
U utorak, 29. siječnja 2019., u 18 sati u Oris Kući arhitekture održat će se predavanje arhitektonskog ureda Sangrad + AVP i otvoriti izložba istoimenog arhitektonskog ureda pod nazivom Identitet i zajedništvo. Fokus predavanja i koncept izložbe je nedavno izgrađeni studentski dom i restoran kampusa Varaždin.

Predstavljen projekt izgradnje Studentskog doma u Varaždinu

02.01.2019
Oris - časopis za arhitekturu i kulturu življenja koji se obraća stručnoj javnosti, arhitektima, urbanistima, dizajnerima, ali i široj publici zainteresiranoj za arhitekturu, dizajn, fotografiju, teatar, vizualne umjetnosti i teoriju, objavio je posebno izdanje posvećeno projektu izgradnje studentskog doma s pratećim sadržajima i restorana Studentskog centra Varaždin. Arhitektonski projekt osmislili su i izradile tvrtke Sangrad+AVP Zagreb.

Nagrada TZ Varaždin našoj djelatnici Alenki Božić

31.12.2018
U sklopu godišnje dodjele priznanja najboljim djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti za 2018. godinu koju je provela Turistička zajednica Grada Varaždina nagradu je dobila i djelatnica Studentskog centra Varaždin Alenka Božić. Čestitamo Alenki!
Članak i fotografije o događaju možete pogledati OVDJE.

Nagrada Grada Varaždina

06.12.2018
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina koja je održana 06.12.2018. i kojom je Grad  proslavio svoj dan dodijeljena su priznanja i nagrade za posebna dostignuća.


Guverner Boris Vujčić u razgledu SC Varaždin

03.12.2018
U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike, guverner HNB-a Boris Vujčić održao je predavanje na temu Strategija uvođenja eura. Prilikom tog posjeta Varaždinu guverner Vujčić, viceguverner dr.sc. Michael Faulend i poslovni direktor mr. sc. Tomislav Presečan u pratnji dekana Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Nevena Vrčeka i

Kratki film o povijesnom razvoju Sveučilišta u Zagrebu

20.11.2018
Povodom obilježavanja Dana Sveučilišta u Zagrebu i početka obljetničke 350. akademske godine snimljen je dokumentarni film o povijesnom razvoju Sveučilišta. U filmu su i kadrovi vezani uz Studentski centar Varaždin (8:14 min), a možete ga pogledati OVDJE.


Prilagodba novom Zakonu o obavljanju studentskih poslova - obavijest !!

08.11.2018
Zakon o obavljanju studentskih poslova stupio je na snagu 8. studenog 2018.g.

Studentski centar Varaždin poduzima sve potrebne aktivnosti da prava iz Zakona mogu koristiti svi korisnici odmah po stupanju Zakona na snagu.  Do donošenja novog Pravilnika i obrazaca, predviđenih Zakonom,  koristit će se postojeći obrasci.

Molimo sve za razumijevanje.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Uprava Studentskog centra Varaždin

A. Starčevića 55, 40 000 Čakovec
Tel: 040/ 310 632, cakovec@scvz.hr

* - obavezna polja