Poziv za potpore

06.03.2018
Objavljen je POZIV za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru za 2018. godinu. Više o tome pogledajte OVDJE.

Subvencije za siječanj

08.02.2018
Subvencije za studente podstanare za mjesec siječanj isplaćene su na tekuće račune studenata  08.02.2018. godine.

Priznanje Studentskom Centru Varaždin

15.01.2018
Povodom dana Geotehničkog fakulteta u Varaždinu dodjeljena je zahvalnica ravnatelju Studentskog centra Varaždin za uspješnu suradnju i izuzetan doprinos u podizanju studentskog standarda izgradnjom novog studentskog doma.
Slike s dodjele priznanje donosimo u mini-galeriji uz članak.

Priznanje "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu"

28.12.2017
Danas je u Gradskoj vijećnici održana svečanost podjele priznanja u sklopu akcije "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu" koju provodi Hrvatska turistička zajednica.

Posebna zahvalnica za Studentski centar

17.12.2017
Učiteljski fakultet u Čakovcu uručio je posebnu zahvalnicu Studentskom centru Varaždin za uspješnu suradnju u protekloj godini.

VAŽNO - Odluka o fakturiranju

06.12.2017
Donesena je odluka o fakturiranju Ugovora o djelu redovitih studenata izdanih u 2017. godini.
ODLUKA

Svečano otvorenje novog studentskog doma

04.12.2017
U subotu, 2.prosinca 2017. u 14 sati održana je svečanost otvorenja novog studentskog doma na kojoj je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske simboličnim činom uručenja kartice-ključa studentici službeno otvorio vrata studentskog doma njegovim budućim stanarima. Svečanosti su prisustvovali Predrag Štromar, potpredsjenik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja RH, Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, zatim Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, rektor
Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, biskup Varaždinske biskupije preuzvišeni Josip Mrzljak, zatim saborski zastupnici Anđelko Stričak, Josip Križanić, Mario Habek i Milorad Batinić, Mario Šiljeg državni tajnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike, pomoćnik ministrice i glavni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, prorektori, dekani Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici akademske zajednice i stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici SAFU-a, predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac, predsjednik Gradskog vijeća Damir
Habijan, te zamjenici, savjetnici i pročelnici odjela Varaždinske županije i Grada Varaždina.
Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa svečanosti otvorenja, a na ovoj poveznici pogledajte i film o izgradnji studentskog doma u produkciji Varaždinske televizije.

Objavljeni su konačni rezultati jesenskog roka Natječaja

20.11.2017
Objavljeni su konačni rezultati jesenskog roka Natječaja za popunu preostalih mjesta u Studenskom domu Varaždin. Sve informacije pročitajte OVDJE .

Objavljeni su privremeni rezultati jesenskog roka Natječaja

08.11.2017
Objavljeni su privremeni rezultati jesenskog roka Natječaja za popunu preostalih mjesta u Studenskom domu Varaždin. Sve informacije i rezultate pogledajte OVDJE.

Nenadu Milijašu posebno priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu

03.11.2017
U petak, 3. studenog svečanom sjednicom Senata obilježen je Dan sveučilišta u Zagrebu i početak 349. akademaske godine. Tom prilikom dodijeljena su počasna zvanja professor emeritus petnaestorici profesora te sveučilišne nagrade i rektorova priznanja. Posebna rektorova priznanja dodijeljena su petorici studenata, trojici profesora te ravnatelju Studentskog centra Varaždin mag.inf. Nenadu Milijašu.

Trg Eugena Kvaternika 6, 43 000 Bjelovar
Tel: 043/211-560, bjelovar@scvz.hr

* - obavezna polja